hello sunshine

One day off! Det var en trött flicka som landade hemma efter gårdagens träning. Totalsäckad och utmattad. Men utvilad och med nya krafter startade dagen med mysfrukost och småfix. Tog en sväng ut till åkersberga och gjorde nya superfina naglar. Lyx! Ska möta upp tjejorna om en stund, planering inför Texas står på agendan! Puss


restless

Älskar att mobilen plötsligt slås ut och världe rasar samman. Trodde inte jag var så beroende, men tydligen. Dagen har känts längre än någonsin dock inte mycket mer än jobb och träning hunnits med. Som vanligt alltså. Imorgon blir sista arbetspasset för denna vecka, lite ledigt kan aldrig skada. Listan på sådant som måste hinnas med innan resan växer. A woman got to do what a woman got to do. Puss!

soon

Tio dagar, sen är det dags. Tre veckor långt borta i Texas med mina fnaste tjejor. Kan knappt vänta!



perfection


get together

Ännu en gång helg, ännu ett kärt återseende. Våran Carro är äntligen hemma från staterna vilket firades med middag och drinkar. En spännande kväll med djupa diskussioner, pojkar och skratt. Om tolv dagar följer vi med tillbaka till Texas och Houston. Can't wait! Lördagen har ägnats på stan, mysdag med farmor. Hon är så fin, så bra! Mellanlandar hemma en sväng för att återigen styra stegen mot sorstaden och låta kvällen bjuda på nya äventyr. Puss



i always think about my dos and dont's

Kvällen spenderades hos bästa vän. Te och tjejsnack, skvaller och skratt. Sånt som behövs, gör en glad och lycklig. I hela kroppen. Många funderingar och mycket tänkande. Varför göra saker och ting mer komplicerat än vad det är? Lev istället, på riktigt.


spell it out


i can't win, i can't wait

Jobba, träna, slut. Dagen har varit lång och finally har jag fått gosa in mig i fåtöljen med en kopp te. Tisdag och onsdag blir lediga dagar, men schemat är och förblir fullspäckat. As usual. Saker och ting börjar äntligen lätta och tankegångarna klarnat. Jag vet vad jag vill, för en gångs skull. Det känns fint. Nu blir det film och kryp i säng, det är jag värd.

word


erase replace

Jag har tagit mod till mig. Gått emot klumpen i magen, raderat. Oss. Och allt som någonsin varit vi. Känsloladdat och tungt. Samtidigt någon slags lättnad. Ingen kan få mig så olycklig som du, samtidigt som ingen i hela världen kan göra mig så lycklig. Det är en fin gräns, en smal balansgång. Och jag tror vi har fallit.

i like the way you move

Färdiggolfad, färdiggymmad, färdigduschad. Helt färdig. Wonderful, vi fick en strålande dag i solen och golfade på som aldrig förr. Avancerat, svårt och oerhört kul! Kände ett sug efter gymmet och blev även tvungen att svänga förbi på eftermiddagen. Kalla mig tränigsberoende. Nu väntar en lugn lördagkväll då även morgondagen bjuder på mermermer golf. And I like it.

on & on

Jobba, träna, sova, äta, jobba, träna. Ja ni vet. Ett elvatimmars sömnpass, precis vad som behövdes. Onsdagskvällen bjöd på en mer än trevlig utekväll med jobbet eller två kära vänner. Välj vilket. Kvällen började uppe på Sheraton med champange och djup diskussion. Vidare tog kvällen oss till en fantastisk itliensk atmosfär och ytterligare två stopp för smarriga drinkar. Som man bäddar får man ligga, dagen efter var inte den bästa. På köpet blev jag smittad, av golfen. Flera dagar har den här veckan ägnats åt golfspelande och även helgen bjuder på en golfkurs i all ära. Tydligen räckte det inte med att bara arbeta på golfklubben. Får med mig mami också, ser fram emot en mysig helg! Utgångarna sparas en vecka framåt då Carolina finally anländer hem till Sverige igen. Åh som vi har längtat!

it's just a bump in the road

Som ett slag i huvudet kom tröttheten ikapp. Måndagen spenderades nästan i koma, var kom detta ifrån? As usual blev gymmet min räddning och väckte min kropp till liv igen. Idag väntar en lunch och kärt återseende med min fina Linnea. Long time no see. Jag rentav älskar dessa dagar, då jag gör vad jag vill, det jag känner för och inget annat.

but not what you need

Att jag inte lärt mig. Att jag fortfarande tillåter dig att svika mig. Om och om och om igen. Naiv. Blåögd. En dag, hoppas jag. Att det sjunker in. Att jag lär mig. Att jag kan slå tillbaka dina ord, dina lögner, dina ständiga bortförklaringar. Se mig, på riktigt. Livet väntar inte.

what a difference a day makes


watch the throne

Sen när blev det kul att städa? Med dunkande musik på högsta volym tog jag fram damvippan och storstädade mitt rum hela morgonen, in i minsta vrå. Dammsög, slängde, hela paketet! I eftermiddag väntar åter jobb, men det känns fint. Så här i regnet. Det är bra nu.

do you ever call my name?

Mysmorgon; långfrukost i sängen och film. Välkommen lediga dag! Idag är det bara me me me som gäller. En Olivia dag helt enkelt. Rensa tankarna, från klarhet till klarhet. That's what I need.



getting good at starting over

Slut. Borta. Kaos. Träning rensar skallen, får mig att må. Bättre. Jobb idag följt av jobb imorgon, snart semester och Houston. Längtan sprider sig. Fredagen bjöd iallafall på kalas, starskottet gick av på min veranda i sensommarkvällen, med filtar och champagne. Resten av natten spenderades på stan. Trevligt, känslomässigt, drunk. En dåsig dagen efter, så mycket mer än ett frisörbesök och fika med bästa vän hanns inte med. Fann mig själv totaldäckad och utslagen på sängen halv tio, men det behövdes. Det blir inte alltid som man tänkt sig, tydligen. Nu, filmmys och hopp i säng. Puss





saturday

So, now I see through your eyes; All that you did was because of love.

RSS 2.0