a little bit of happiness

Sista dagen på 2011. Nytt år, nya möjligheter, det ser vi fram emot! Trotsade min onda hals imorse och svängde ner på gymmet, ett sista pass för det här året. Kanske inte det smartaste jag gjort, men vad gör man inte. Fick iallafall en redig dos av axlar/bröst och triceps. Vikterna fortsätter höjas och det känns toppen! Resten av dagen har gått åt till sista minuten-inköp och fixerier inför kvällen. Middag och fördrink nalkas på Hallongränd och senare mot kvällen ansluter vi damer oss till ett gäng herrar. Vinet är lagt på kylning och klänningen väntar i garderoben. Nu är dusche och de sista förberedelserna kvar. Gott slut och gott nytt!



either you do it, or you don't


as it should be

Så sant som det var sagt, febern kom smygande och det var bara bege sig hemåt till sängen. Kurerade mig och sov bort det sjuka, eller försökte. Hade ingen ork att stanna hemma så trots att halsen spelar mig spratt och kroppen värker sitter jag nu på jobbet. Hoppas på att det går över under dagen. Det är ju trotallt de sista jobbtimmarna för det här året. Är sugen på att hitta på saker, ut och ränna, leva livet fullt ut, inte komma hem, försvinna någonstans och bara finnas. Leva. Kom och ta mig, livet.

not again

Oh noie, here we go again. Halsen spökar och kroppen känns konstigt varm. Ber till gudarna att jag inte blir sjuk igen. Inte nu, när nyår närmar sig och träningen går mer framåt än någonsin (slog personbästa även igår i benpress). Men ja, som man bäddar får man ligga. För lite sömn, mycket träning och slarvande med maten ger sina konsekvenser. Energiintaget har varit dåligt de senaste veckorna. Ibland är det svårt att leva som man lär. Tog mig iallafall i kragen och åt en riktig dunderfrukost på jobbet idag med bland annat avocado, keso, mandlar och kiwi. Vitaminboost! Fortsätter dricka te och hoppas att detta bara är en endagsgrej. Den som lever får se.

it takes two to tango

Är idag ett med min fina julklapp till mig själv. Underbar osymmetrisk t-shirt från Twist&Tango. I'm in love!



drunk on love

It's been a long day. Trallade in på kontoret redan halv åtta imorse, före solen gått upp. En annorlunda känsla, allt tyst och mörkt. Men skönt. Mejlen rasade in och tiden flöt på. Som vanligt väntade gymmet efter. Ett hårt intensivt benpass blev dagens. Trots fullt ös är jag fortfarande pigg. Måste vara adrenalin eller något? Resten av kvällen bjuder på gos och mys. Bra, bättre, bäst. Puss!

 


#03

Att bara springa rakt fram på bandet kan i längden bli enformigt. Det måste hända någonting mer, plus att variation är viktigt när det gäller träning. Därför tänkte jag tipsa om en ny favorit! Nämligen powerwalk i uppförsbacke, super träning för både rumpa och vader plus att med tillräcklig lutning på bandet bränner det minst lika mycket kalorier som vid löpning. Personligen brukar jag köra detta som uppvärmning innan ett styrkepass, i ca 30 minuter. Ökar successivt lutningen på bandet tills det ligger på runt 10-12 procent och har relativt hög hastighet, brukar hålla mig runt 7 km/h och då hamnar kaloriförbrukningen på ungefär 12-13 kcal/minut. Pulsen brukar ligga på samma som vid lågintensiv löpning, vilket också betyder att fettförbränningen är hög. (När pulsen ligger på mellan 50-70% av maxpulsen är fettförbränningen som högst.) Värt att testa, tar mycket mer än man tror och efter de första gångerna kommer ni garanterat känna av powerwalken i benmusklerna och inte minst rumpan. Try it!



overdose

Tisdag blev till måndag, lång och trött. Svängde direkt in på gymmet efter jobbet och ett par dagars välförtjänt vila. Med nya krafter och uppvilade muskler lyckades jag få till ett riktigt superpass. Rygg och biceps stod på schemat, men hann även fightas med löpbandet x2, powerwalk i uppförsbacke som uppvärmning och löpning som avslut efter styrkan. Befrielse! Måste suttit på jobbet och samlat ihop all energi som bara gick, för någonstans ifrån kom oanade krafter. Har aldrig kört på så höga vikter när det gäller ryggen som igår, är helnöjd (och det känns idag, vill jag lova). Inveg även mina nya dojjor, har aldrig haft nåt skönare på fötterna. Tummen upp! Och föresten, senare idag bjuds ni på ännu ett träningstips. Håll utkik!




aren't they gorgeous? Nike Free TR Fit


än är vi vackra och masken är på

Knepigt och svårt, förhoppningar, drömmar och rädslan att bli besviken. Det sista man vill, det värsta som finns. Skört. What to do? Allt eller inget. Den som inget frågar får inget veta. Vad finns där att förlora? Mindre än vad som finns att vinna. In or out. Att försöka ta livet med en klackspark är lättare sagt än gjort. Men jag jobbar på det. Ovissheten tar kål på en. Våga hoppa, ta klivet ut. Visa att du kan.

we run the night

Julhelgen är över och åter back to work. Har haft ett par underbara dagar med familj och julafton gånger två. Inte alltid helt fel med föräldrar på två ställen! Känner mig bortskämd nu, men allt som stod på min önskelista dök upp i tomtens paket. Däribland träningskläder och skor, yogamatta, smycken och bidrag till min efterlängtade Macbook Air. Juldagsutgången blev storartad och slutade med champagne och ett hemsläp i form av Louisen. Kändes som att vi var fjorton igen. Haha. Passade på att på min lediga måndag byta ett par julklappar och göra min ride på mellandagsrean. Fick med mig ett par påsar och en hel del fint hem. Helnöjd! Visar upp mina fynd senare. Som avslut blev en tripp till andra sidan stan plötsligt akutell var även natten spenderades. Vad har hänt? Känns nästan som jag farit och flugit och flyttat någon annanstans. Du ger mig fjärilar i magen.


we don't sleep when the sun goes down

 

 


i wish every day could be like christmas

Julaftonsmorgon som aldrig förr. Lyckades igår få ihop de sista julklapparna, till och med bygga ihop ett pepparkakshus. Men ofta lockar annat mer, kvällen bjöd på biomys och ännu en tripp till andra sidan stan. Spontant. I like it! Strax rullar tåget in hemma, då är det full fart som gäller. Julklappar ska slås in och Gud vet vad. Vi beger oss mot landet om två timmar. Hurry up!


i can hear your getting hot but your melodies are not, pleasing me won't come easy


mix it with lyrics and moans

Löning, dan före dan och kort arbetsdag. Som pricken över i fick jag till ett konditionspass imorse, ramlade in på gymmet 06.40. Egentligen var ett spinningpass planerat men innan jul är folk tydligen träningsgalna och platserna gick åt snabbare än snabbast. Istället blev det intervaller på löpbandet, minst lika bra om inte bättre! Är helnöjd med tanke på att gårdagens träning var ett riktigt intensivt och svettigt benpass, och ben är den absolut tyngsta muskelgruppen enligt mig. Endorfinerna kryllar och jag är på ett toppenhumör (måste börja träna oftare innan jobbet). Kontoret är nästintill tomt och jag startar dagen med lite chai te, julstämning! Tänkte göra de sista julklappsinköpen i eftermiddag, fick inte riktigt med mig allt som var planerat på gårdagens runda. Puss!




lightning

Trött, tröttare, tröttast. Det har bara gått mig förbi att hela veckan har varit gasen i botten, utan stopp och pauser. Insåg det nu när jag sitter framför datan på jobbet och har svårt att hålla ögonen öppna. Mycket tar på krafterna, fysiskt och psykiskt. Ord går in genom ena örat och ut genom andra. Onoterat. Slow down girl! Men du, du är som ett isberg. Det finns mer under ytan än över. Får inget grepp, let it go. Let me in.

it was love, at first sight


titanium

Fullt ös medvetslös, landade hemma efter jobbet, packade en väska, drack en shake och tjugo minuter senare satt jag på bussen mot gymmet. Träningen gick helt okej, musklerna kändes trötta men inte deppa för det. Alla pass kan inte vara perfekta! Kände mig iallafall nöjd efteråt (bjussar därför på en formbild). Armarna darrar och axlarna känns tunga. Cred för det! Sitter nu ännu en gång på tåget mot hemlig destination. Kvällen är ung! Puss


tonight i feel invisible

Du ger mig rysningar, gör mig förvirrad och orolig. Men är man med i leken får man leken tåla. Jag faller. Hårt. Gårdagens julfest var lyckad; stoj och stim, julbord och julstämning på kontoret. Jag gav mig vidare relativt tidigt dock, styrde stegen mot södra sidan av stan. Kvällen avslutades med film och mys, i helt rätt sällskap. Alldeles strax är det dags att stänga fabriken och bege sig hemåt. Känner rastlösheten krypa fram, hello älskade gym! Idag väntar axlar/triceps/bröst, min favorit. See you soon!

#02

Vitaminboost, viktigt viktigt. Speciellt nu under vintern, för att hålla sig frisk från influensor och förkylningar. Därför tänkte jag bjuda er på mitt supersmoothierecept, fullt av antioxidanter och vitaminer. Passar utmärkt som mellanmål eller till frukost.
Du behöver 1/2 burk kesella (1 dl yoghurt går också bra), ca 2 dl blåbär och 1-2 msk Vimi Pro. Blanda allt i en mixer och det smakar underbart, snabbt, nyttigt och simpelt. Vimi Pro är ett flytande vitamintillskott som innehåller dagsbehovet av alla vitaminer och mineraler. Den innehåller även aminosyror som bygger upp och reparerar kroppens vävnader. Dessutom ger det en fräsch och fruktig smak. Finns hos gymgrossisten till ett inte alltför högt pris.


storstadsidyll

Ibland svänger det, upp och ner hit och dit. Igår var totaldepp medan idag är ett enda lyckorus. Kan inte riktigt förklara vad eller varför, men nu känns det bra. Jag njuter! Nyårsplanerna löste sig och juldagen ser ut att bli fabulous. Träningen går bättre än någonsin och någon ger mig ett litet pirr i magen, livet känns, i hela kroppen. Det blir bra, måste nog lära mig att ta ut segern i förskott. Fick som pricken över i till en lunchdejt med fina Felix idag, ett kärt återseende. Hoppas på fler av dessa! Ett par timmars jobb återstår innan festligheterna sätter igång. Fierce!
och så smäller vi upp en dagens på den

ett ständigt löpande, ett evigt sökande

Vet inte vad det är, men Petter och hans texter, det ger mig rysningar.



gör om, gör rätt

Early monrnin'. Trots en sen visit på gymmet, ett hårt ryggpass och svettig dust med löpbandet lyckades jag dra mig upp ur sängen och kila iväg mot jobbet redan 07.00 (i totalt mörker). Well done! Starten på veckan var kanske inte den bästa, men idag tar vi nya tag. Housen går varm i mina hörlurar och får mig att jobba som bara den. Ikväll vankas julfest på kontoret, och med mina härliga kollegor vet man aldrig var den slutar. Har dock mina aningar. Den som lever får se, helt enkelt.

baby she look like a star, but only on camera

Sovmorgon, trillade in på jobbet strax efter nio. Behövdes efter helgens strapatser. Idag känns ingenting som vanligt. En annorlunda känsla fyller mig, upprymmande och lite sorgsen. Vet inte vad. Eller varför. Efter ännu en vilodag (behövlig sådan) får gymmet sig en riktig omgång ikväll. Behöver om något ett hårthårt styrkepass. Rensa huvudet, låta kroppen jobba. Avkoppling, eller? Fokusen är inte på topp, tankarna dras ofrivilligt åt andra håll och kanter. Blir alldeles vimmelkantig av allt. Skärpning huvudet!

luftslott

Gårdagen, finns inte så mycket att säga. Eller jo det finns tusen och åter tusen saker som jag bara vill berätta och bara dela med mig av. Makes no sense. Du skulle varit där! Sofia och jag styrde stegen mot Treat följt av Lobby, all in, shaka ass som aldrig förr, här finns inget att skämmas för! Megabra! På något konstigt vis slutar våra utgångar alltid med galenskaper och knäppheter. Hon är bra, den där Sofia. Samma skrot och korn. Hemkommen trött och sliten, duschade av mig kvällens bravader och drack te framför Desperate Housewives. Nu bär det av på kusinkalas och senare står söndagsbio på schemat. Perfekt, kort och gott.

you know by the weekend

Fredagskvällen ute i Österskär var mer än mysig. God mat, julpyssel och fint sällskap. Regn blev till snö. Fråga mig inte hur men lyckades idag spendera tre timmar på gymmet, dagen flög förbi med en blinkning. Hann dock skvallra lite med fina Isabel och hänga med grabbarna mellan övningarna. Det kändes skönt att skrota runt lite helt enkelt. Träningspasset blev till hård benträning, tog i som aldrig förr. Amazing! Lobby är kvällens destination, där Rebecka deltar i en modevisning medan jag och Sofia är stolta vänner. Ses i vimlet!



friday, dear friday

Fredag, det känns i luften. Har hela morgonen suttit och ringt till Danmark (för våra danska kunders skull), inte alltid helt lätt. Helgen är nära, och kvällen, även natten, kommer spenderas hos Farfar och Madde ute i Österskär tillsammans med syssling Michaela. Det vankas julpyssel och mys. Åh vad jag har saknat alla där borta!
Ni kanske såg mitt träningstips som dök upp igår? Presenterar härmed en ny kategori; Fit forever. Eftersom träning och hälsa intresserar mig mer än något annat och jag ser mig själv arbeta med detta inom snar framtid vill jag såklart dela med mig av mina tips. Håll utkik, för dessa små tips kommer dyka upp då och då. Ge gärna feedback, gillar ni idén?

#01

Detta är först och främst ett tips till er med iPhone. Nike Training är en app full med olika typer av träningsprogram, för otränade till vältränade, nybörjare till avancerad. Programmen är allt mellan 15 till 60 minuter och du väljer själv om du bara vill träna t.ex. mage eller köra igenom hela kroppen. Superbra för dem som tycker det är lite klurigt att komma på och variera övningar, men också en bra spark i baken och källa till motivation.
Try it!



serenity

Har duschat, smort in mig i väldoftande Victorias secret, hoppat i myskläderna, kokat te och tänt ljus. Lugn. Kroppen är slut efter dagens bodypump och träningsvärken känns i varenda liten muskel. Vilket inte är helt konstigt efter hårdträning åtta dagar i sträck. Well done! Tänkte njuta vidare med mitt te, och snart alldeles snart droppa min lilla idé jag berättade om tidigare. Hope you'll like it!



the one that got away

Mina nätter har börjat fyllas av drömmar. Att vakna upp och fyllas av tomhet och saknad, att någonting som alldeles nyss var så verkligt inte finns där längre är en obeskrivlig känsla. Obehagligt men samtidigt fint. Jag hälsar på dig i mina drömmar. Inte världens piggaste dag alltså. Men lite sol lyser upp, lunchpausen är slut (unnade mig sushi dagen till ära) och nu har halva torsdagen faktiskt gått. Imorgon är det äntligen helg igen och lite ledighet som belöning för veckans hårda jobb. Ikväll är det återigen gymmet som gäller. Starkt. Träningen går framåt, ger resultat, känner att jag är på god väg mot mitt mål. Det ger mig styrka!



sometimes, i get a good feeling

Intervaller stod på gårdagens schema. Löpning är power, and it feels great!

right now

Kände att orken tog slut och ja julklappsshoppandet varade inte alltför länge. Men att trängas med köpgalna människor i varma butiker är nog ingens storfavorit. Fick iallafall med mig klappar till alla mina grabbar där hemma (det vill säga lillebror och två pappor). Tänkte mellanlanda en stund hemma innan det är time för lite tankerensning på gymmet. Är ni förvånade? Och med tanke på det håller jag på att fila på en ny idé. Ni ska få höra mer sen, jag tror det kan bli riktigt bra!


she wanted something to happen - something, anything: she did not know what


nothing but the beat

Good morning sunshines! Uh, gårdagen kändes längre än längst. Jobbjobbjobb. Sprang iallafall raka vägen till gymmet, både RPM (en typ av spinning, som jag tänkte berätta mer om sen) och styrka stod på schemat. Trots att kroppen kändes aningen trött och sliten efter ett par dagar av hårda träningspass gav jag mig sjutton på att ta mig igenom detta. Och om jag gjorde! Fick en energiboost någonstans ifrån och klarade mig galant genom både RPM passet och styrkan (vilken bestod av triceps/axlar/bröst). För första gången på länge landade jag hemma innan halv tio. Kom i säng tidigt men många tankar och energi från träningen gjorde det svårt för mig att sova. Somnade till sist, men hann upptäcka att julafton faktiskt är nästa vecka och jag har inte ens börjat tänka på inköpandet av julklappar. Damn it. Stress stress. Idag är det julklappsjakt som gäller efter jobbet. Lucky me som har turen att ha kontoret mitt i stan!

that great december sound

Lyckades (efter ett tung rygg/bicepspass) komma hem i tid från gymmet och som jag lovat mig själv, hoppa i säng redan vid tiotiden. Dock var natten orolig och fylldes av hemska drömmar. Usch. Idag är det Lucia och vi bjuds på lussefrukost på jobbet. Mysfaktor. Hann även skymta ett luciatåg på tvn innan jag 07.15 begav mig mot bussen. Idag är det fullt ös och en hel del att göra. Men vet ni? Jag är såså nöjd, och mitt jobb är bara helbra!



it's all christmassy

Julbak i all ära, tredje advent och söndagseftermiddagen spenderades i köket med julmusik och glögg. Mamsen, jag och lillebror bakade pepparkakor och lussebullar i mängder. Mysigt om något! Som vanligt fångade rastlösheten mig, och trots att jag lovat att hålla mig i skinnet blev det en sväng till gymmet ändå. Intervaller fick bli dagens, någonstans ifrån hämtade min kropp energi och sprang som aldrig förr. Ack så bra det kändes efter. Kan man vara beroende av endorfin? I så fall är jag narkoman. Back to work och ny vecka nya tag, är dock inte alltför pigg efter helgen. Men har bestämt och lovat mig själv att sköta sömnen den här veckan. Ord och inga visor!



word


what goes around comes around

Söndagseftermiddag och energinivån ligger på noll. Ett besök på gymmet var planerat men insåg till sist att ett träningspass kommer idag göra mer onytta än nytta så tog mig en lång powerwalk i vintersolen istället. Gårdagens julpyssel med kusinerna var mer än uppskattat och riktigt mysigt, ibland är det skönt att känna sig liten igen. För att helt byta miljö bjöd kvällen oss på ett hejdundrande spektakel. Middag, vin och fnisserier hos Sofia utvecklades till ännu en tegelkväll vi alla sent kommer glömma. Många kära återseenden, hejvilt dansande och ett triangeldrama som ingen någonsin skådat. Fabulous! Ända sedan imorse har kroppen känts sliten och trött, i benen finns en träningsvärk som heter duga. Men det är det värt. För jävlar, vad jag lever!



saturday i love you like gold

Lördagsspinning, gjorde min dag. Svettigt, tungt, lycka! Resten av dagen är planerad till kusinmys och julpyssel hos Farmor. Julstämning om något! Kvällen bjuder på utgång med mina fina tjejor och ett födelsedagsbarn som ska firas. Klackarna i taket! Time to go, ska alldeles strax hämta upp hälften av kusinskaran ute i Vallentuna. Puss!





friday night, simply

Finally, veckan är slut och två dagars ledighet väntar. Begav mig raka vägen till gymmet efter jobbet och körde ett riktigt hårt och tungt benpass. Träningsvärken kommer redan smygande. Bra jobbat! Landade hemma lagom till idolfinalen (där duktiga Amanda vann) vilken sågs i soffan tillsammans med mami, en kopp te och en trött valp i famnen. Gos. Att spendera fredagkvällen hemma iklädd mjukisbyxor kändes mer än okej mitt i allt regn och rusk. Helgen bjuder vidare på fullt ös, så att hoppa i säng nu vore inte helt fel. Tänker sätta på min spotifylista air och drömma mig bort. Sweet dreams!





let's just have a toast, for the douchebags


drop it

Tidig morgon. En orolig mamma resulterade i att halva gårdagen spenderades på vårdcentralen, here we go again. Det får tas igen idag, ramlade in som en dränkt katt på jobbet redan tio i åtta. Guldstjärna för det! Frukosten serverades på jobbet; keso med bär och nötter. Yummie! Onsdagskvällen tog oss tjejor till tegel. Framtidplaner, pojkar och kalasande stod på agendan. Kände att jag saknat mina flickor enormt! Gårkvällen spenderades hos morbror min och jag agerade kusinvakt ett par timmar. Åh vad jag tycker om dem, världens gulligaste! Vi hann med både julkalendern, tacosmiddag och sagoläsning. Trots trötthet och vilodag kändes en sväng till gymmet mer än rätt och ett konditionspass på bandet var pricken över i. Somnade lycklig och hoppas att helgen fortsätter i samma anda. Men ja, saker och ting blir vad man gör dem till.



jamåhonlevajamåhonlevajamåhonlevautihundradeår

Idag är det den här lilla flickans stora dag. Vi säger grattis och hurrar för min fina bästa vän Louise! Hon är svår att beskriva, och jag tror ingen riktigt kan förstå hur bra tjejen faktiskt är. I vått och torrt, när, var och hur som helst. Obeskrivlig, knasig, fantastisk, ett sällsynt exemplar. Bilden får tala för sig själv helt enkelt. Grattis på födelsedagen, min älskade vän!



#2106


nittonnollnoll

Julstämning. Piggade upp jobbdagen och bakade lussebullar till alla på kontoret. Mycket uppskattat, dock lyste snön med sin frånvaro. Och hur mycket jag än villvillvill träna så tog jag mitt föruft till fånga och bestämde mig för att inte tralla iväg till gymmet idag, de senaste passen har varit tunga och vila är viktigt. Inte minst när man, som jag, varit dundersjuk. Nej om en stund är det dags att möta upp tjejorna, och det känns skönt, att för en gångs skulle civilisera sig mitt i veckan vilket det annars är svårt att hitta tid till. Man måste leva också.

starve the ego, feed the soul

Knappt halva veckan har gått och helgen är i stort sett redan fullbokad, men det är mer än bra. Behöver något att se fram emot. Gårdagens träning gick som vanligt, alltså superbra, och fokus låg på axlar, bröst och triceps. Hann knappt mer än komma hem förrän jag somnat. Fick även till en liten snabbträff och pratstund med Annika efter jobbet, gossip är ordet. Mer av det får vi ikväll, när jag och mina fina Sofia och Rebecka ska mötas upp för ett glas vin (cola light för min del) och tjattra lite, så som vi tjejer gör (läs: behöver för att överleva). Nu är det hard work work som gäller. Puss!



Jobba, träna sova - ungefär vad som hinns med för tillfället.

tisdag i all enkelhet

Åh, gårdagens gympass gjorde susen. Kände mig stark och allt gick som smort; rygg och biceps med fokus på skulderblad. Min nya favorit! Tänk vad lite träning kan göra med ett dåligt humör. Tog en aning sovmorgon imorse och klev inte ur sängen förrän sju (tro mig, 40 minuter gör stor skillnad) gjorde mig iordning i lugn och ro, och med tanke på kylan ute tog jag med min superfina glittermugg fylld med te. No stress! Känns som lite lugn behövs, och med tanke på lugn var söndagens yoga super. Hela kroppen kändes alldeles avslappnad och fräsch efter, ska absolut försöka gå på yogapass varannan vecka iallafall. Även idag står träning på schemat, och förhoppningsvis får jag sällskap i form av mister Richard. Den som lever får se!



bad boys ain't no good, good boys ain't no fun


ord och flera visor

Måndag morgon, känns svårt att vara positiv idag. Någonstans sitter en dålig känsla och den tar över hela mig. Usch! Hade gärna varit ledig ett par dagar till. Men ja, det är bara sätta lurarna i öronen och köra på. Låt dagen gå snabbt så jag kan få ta ut mina krafter i ett svettigt pass på gymmet.



just, fierce

Sovmorgon, eller någonting i den stilen. Är riktigt förvånad över det faktum att jag faktiskt inte tog mig ur sängen förrän för en dryg timme sen. Men det var jag värd! Gårdagen, vad finns det att säga? Tegel intogs till en början av mig, Isabel, Sebastian, Victor och Rasmus. Ett härligt gäng! Fortsättningsvis fylldes placet och dansgolvet av människor. Vid kvällens slut var alla bästa vänner och allmänt lyckliga. Min kväll var oväntad och helt perfekt. Börjar inse mer och mer hur viktigt det faktiskt är att omge sig av människor som får en att må bra. Och när vi ändå är inne på att må bra lyckades jag hålla alkoholen i styr och är inte mycket mer än trött i fötterna efter klackarna (ljög lite där, kroppen är väl inte riktigt i toppskick heller, men man kan inte få allt). Tänkte bege mig mot gymmet om en stund för ett zumbapass och som avslutning på helgen lite yoga.

work it!

Rivstartade helgen med en sänvgom på gymmet. Min nya favorit, powerwalk i uppförsbacke och bodypump stod på dagens schema. Använde mig idag av relativt lätta vikter för att nå hundra procent muskelkontakt. Det kändes fint, passet gick bra och pumpen satt där den skulle, trots aingen dålig energi. Fuskade lite med en Celsius innan passet för en extra koffeinkick och efter blev det en proteinshake (i min nya rosa shaker). Hello muscles! Idag fyller min pappa hela 42 år, och det ska firas med god lunch och paket. Ikväll står utgång på schemat. Man måste våga leva också. Vad gör ni denna lördag?

#93


casual friday

Äntligen fredag. Nu vankas helg, man liksom känner stämningen i luften. Det är något speciellt med fredagarna här på kontoret. Mysigt säger jag. Mitt immunförsvar ligger i botten och dålig sömn på det blir inget annat än misslyckat. Kände såklart imorse att min hals spökar, därför börjar jag dagen nu med en stor kopp te och gör denna fredag till veckans vilodag. Inget gym alltså, det blir svårt att hålla sig. Men att träningsvärken sitter där den ska gör att det hela känns lite bättre. Helgen bjuder ännu en gång på födelsedagsfirande, utgång och andra trevligheter. Finns dock en del som måste bli gjort hemma också. Känns som det är dags att fila till en att göra lista...

you got power in your eyes tonight

Fullt ös! Landade hemma efter jobbet och svängde ihop en skaldjurswok som hela familjen nöjt åt till middag. Hoppade sedan i mina nya gymkläder och åkte ner till gymmet. Träningskläder som man känner sig fräsch i trots att man är genomblöt av svett är nog de bästa kläderna jag vet. Passet blev långt, nästan två timmar, men oj vad bra det gick. Till att börja med fick bandet sig en omgång av powerwalk i uppförsbacke följt av ett styrkepass bestående av axlar, triceps och bröst. Tog i allt jag hade och det var inte lätt att hålla händerna på ratten med darrande armar när det var time att rulla hemåt. Tro mig, en underbar känsla. Nyduschad och klar, nu blir det lite telefonprat och hopp i säng. Nattis!
ett smakprov på mina nya träningskläder, tights och linne från Nike

soon, very soon

Sen eftermiddag. Huvudet börjar tappa fokus och ögonen vill helst bara stänga sig. Samtidigt som benen blir allt mer rastlösa och bara vill röra sig härifrån, ibland undrar man. Måste. Ha. Luft. Nackdelen med kontorsjobb. Med tanke på att det är 1:a december idag (vilket i sig är helt galet, var tog sommaren vägen?!) dras tankarna till jul och julklappar. Önskelistan blir inte lång i år, vuxenpoäng, men på en av de få platserna hamnar nya träningsskor. Fastnade för dessa från Nike, är de inte superfräscha?



hello thursday

Mer än halva veckan har gått, och det känns fint att helgen närmar sig. Att sitta framför en dator dagarna var tydligen ansträngande, vem kunde tro det?! Mötte iallafall upp Annika igår efter jobbet, vi sysselsatte oss med lite småshopping på stan, fick med mig en superfin stickad tröja till min far som fyller år på lördag. Inte helt oväntat landade vi på Vapiano för lite middag, alltid finns det skvaller så det räcker och blir över. Tröttheten slog till, inte konstigt efter en fullspäckad dag, och jag lyckades komma i säng redan vid tio. Dock kändes det imorse som att min kropp inte fått någon vila alls, och ja det slår väl oftast till såhär i efterhand. Lite nya träningskläder landade till min lycka i brevlådan igår, och jag är helnöjd. Bild kommer senare! Även om det tar emot lite tänkte jag nu fortsätta jobba och allt vad det innebär. Puss!


är helt såld på Vapianos ceasarsallad

RSS 2.0