talk is cheap

Doften av vanilj och täda ljus. Ett varmt bad efter en lång jobbdag satt mer än fint. Värmen kom tillbaka och kroppen vaknade till liv igen ur kylan. Sommaren har blåst bort och hösten kliver allt närmare. På något vis, jag gillar det. Välkommen höst!



for a smile they can share the night


press play

Vilken helg! Louisen och jag, av någon anledning blir det alltid helrätt. Bästa bästa vän. Hejdlös lycka och skratt i mängder, lördagskvällen gick från ett glas vin och tjejsnack till en helkväll med herrsällskap. All in! Självklart bjöd även söndagen på ett låångt arbetspass, med fyra timmars sömn och fötter bortdomnade av kvällens äventyr i klackar var det nog ingen höjdare. Menmen dagen gick som den skulle och tillslut var målet nått. Måndagen fortsätter med dubbeljobb och tidig uppstigning. Hej, känner nu att jag lever. En kopp te och hopp i säng skulle sitta fint nu. Nattis

shoot for the stars, if it feels right

Nytt jobb, nya tag. Wonderful. Ett par tunga dagar med dubbla jobb och tolv timmars arbete blir en utmaning. Men cash is king och utmaningar gör bara det hela mer spännande. Ännu ett till jobb ligger även på ingång. Dags att känna att man lever igen. Gymmet blir avslappning, jag är fast. Känslan av svetten som rinner och hur varenda muskel i kroppen spänner sig, obeskrivligt. Och jag älskar det! Hela helgen bjuder på jobb, och förhoppningsvis en del roligheter. Helg är ändå alltid helg. Jaja, imorgon blir en lång dag och klockan börjar närma sig sändags. Sweet dreams!


världens smarrigaste jobblunch helt enkelt

unstoppable

Jag är bara så så nöjd. Idag kom allt åter efter ett par dagars depp och motgångar. Till en början ledde ett morgonmöte till nytt arbete och direkt anställning. Score! En mysig lunch därefter med flicksen gjorde susen, skvaller och tjejsnack. That's what we need! Fick även till en dejt i solen med ännu en vän, som pricken över i helt enkelt. Firade kalaset med ett gäng oemotståndliga godbitar som fick följa med hem, passande nog svängde lilla fina mormor förbi med en superfin smyckeslåda som jag trånat efter ett tag. Kvällen bjöd på spinning, hårdträning och en ostoppbar endorfinkick. Oh dear, allt har gått lite för bra för att utvärdera dagen. Ibland är man värd lite framgång helt enkelt.

turn the tide

Dagens arbete tog kål på mig. Stress stress stress. Fick terapi i form av ett skönt träningspass, återhämtade mig lite iallafall. Styrde sedan stegen raka vägen in mot stan för bio med mami och Anders, jag saknar dig var dagens föreställning. Makalöst. Tårarna sprutade på alla tre, nästan så att en tår eller fem även skulle kunna fällas nu på momangen. Oerhört fin och berörande film följt av mysig middag ute på stan och hemgång. Kroppen värker och det känns att man lever. Tänkte alldeles strax krypa ner i sängen med en kopp te och spännande bok, en lördagkväll klockan elva Ja. Sad but true. Känner mig som en pensionär, menmen det kan inte hjälpas då även söndagen så fint bjuder på ett långt arbetspass. Sweet dreams



ett och noll

Sista lediga kvällen, imorgon är det back to work som gäller. 06.45. Lördagmorgon. Awesome. Har egentligen ingen lust alls, men pengar är ju allt. Eller? Gårdagskvällen resulterade som väntat i bio, bad teacher. Kul film helt enkelt, fint budskap. Idag? Effektivt. Hann både med ett gympass och en sväng ner på golfbanan och Sebastian på förmiddagen, följt av lunch med flicksen Mimmi och Sofia ute på domarudden. Kvällen bjöd på matlagning och kräftätning med familjen samt manligt besök och en roll som fyllechaufför. Det var en del visst. Men som sagt, så vill jag ha det. Lyssnar på regnet och sörplar på en kopp te, känns som sängen är nära nu. Känner viss ångest inför morgondagens jobbpass, menmen. Det är allting eller inget, kyssar eller spott. That's life.

it's a good morning

Efter en fin onsdagskväll spenderad lite här och var med bästa vänner fick jag mig en lång natts sömn, välbehövligt. Välkommen lediga dag! Startade med frukost på sängen och lite läsning; ego girl. Jag är fast! Fortsätter med en tripp till gymmet och lunchsällskap. Vad som händer fortsättningsvis får vi se. Kanske en sväng in till staden eller varför inte bio? Den som lever får se. Puss



ego

För ett par dagar sedan beställde mamsen hem lite böcker, passade på att smöra till mig ett par jag med. Alldeles nyss dök de upp i brevlådan, minns kappt sist jag satt med en bok i handen och läste på riktigt och frivilligt. Detta blir spännande!



halv två

Har dagen till ära både hunnit med ett par timmars jobb och ett svettigt spinningpass. Well done! nu bär det iväg till stan för ett litet möte. Catch ya'll later!



you had me


glädje

Ett samtal från Texas piggade definitivt upp min trötta söndagskväll, planer inför hösten och skvaller. U S and A, here we come! Längtar fruktansvärt mycket, efter att få komma bort och iväg. Men mest av allt efter återseendet av vår fina Carolina!

jag ser dig genom fem glas vin

Bra, bättre, bäst. Lördagskvällen startade med sangria i eftermiddagssolen, småprat och skvaller med mina två fina, Louise och Emilia. Somrig middag och himmelskt vin tog oss vidare in i hejdlöst skratt och knaserier som bara vi kan. På skyhöga klackar tog vi oss in mot stan och kvällen utspelade sig visst aningen vildare än planerat. Men vad gör det? Kära återseenden och vetskapen om att världen är liten förgyllde kvällen. Hemma landade vi i gryningen för att avsluta detta äventyr och få ett par timmars sömn, och det gjorde vi med ett stort leende på läpparna.

i'm addicted, I suppose

Bästa kvällen, bästa dagen, bästa allt. En perfekt fredag. Dagen startades med sprängade huvudvärk vilket ledde till en lugn förmiddag, för att jaga bort det sista av värken blev en lång powerwalk lösningen. Papsen slog en pling och ville bowla, nostalgi och rent av superkul. Ett sånt moment när man inser hur stor plats familjen egentligen har i ens överfulla lilla hjärta. Fram mot kvällen blev det dags att ge sig av mot Åkersberga och födelsedagskalas, fina Mimmi bjöd på underbar mat och dryck samt kreativt bakade tårtor. Cred för detta! Kvällen tog oss in mot stan för ännu ett par flaskor vin och dunkande musik. Som avslutning knöts kvällen ihop hemma i Täby med fint sällskap. Dagen till ära tittar solen fram och största delen av dagen har spenderats på en madrass i värmen. Ikväll kommer mina fina över på middag och ett par glas vin. Fabulous!








fjäderlätt

En svart skönhet ramlade idag ner i min brevlåda. Åh så fin, hjärtat tog ett litet skutt. Den lilla svarta blir en perfekt outfit för morgondagens kalasande. Stort firande för lilla Mimmi, som vi har längtat! Torsdagen har inte blivit så mycket mer än en visit på gymmet, småtittande i ett par affärer. Just nu finns inte lust till så mycket annat, ärligheten varar längst och det är visst inte alla som har insett att det stämmer. Besviken är ordet. Imorgon är en ny dag full med roligheter vilket även resten av helgen och slutet på semestern är. Längtar mer än någonsin, ge mig fredag.

ja må hon leva

Idag säger vi grattis till mitt lilla hjärta Mimmi som nu endast har ett år av väntan kvar till fri shopping på den eftertraktade spritaffären!

effortlessly

Effektiv måndag, har fått en del möten avklarade trots semester. Pricken över i blev ett besök på gymmet och bodypump, svettigt och tungt. Kändes fint, för kropp och själ. Terapi. Hamnar ännu en kväll utslagen framför film, men det behövs mer än något annat. Riktig rehab, vila och bara finnas till, sånt som inte ges tid till annars. Morgondagen väntar med nya roligheter och spontanitet. Det är livet.

passion makes you crazy, but is there any other way to live?


livet

Fredagen senderades på Norrtäljes gator, i mysiga designaffärer och med småshopping. Fick med mig ett oplanerat par jeans och lite annat smått och gott hem. Kvällen tog mig till Vallentuna med tända ljus och te på balkongen. Sommarkväll helt enkelt. What now? Uppe med tuppen och en dejt med gymmet. Sånt som behövs. Tight ska det va', ingen rast ingen ro bara för att semestern har smugit sig på nejnej. En bra start på dagen helt enkelt.

i'm sure you could be my waffle

Ännu en dag i solen efter en lyckad kväll på tegel fylld av dans och knaserier. Efter ett par timmars pressande bar bilen av mot ikea för lite uppdatering av sovrummet. Me like! Kvällen spenderades med cupcakesbakning till lilla (stora) lillebror. Yumyum, hoppas överraskningen uppskattas! Någonting som uppskattas mer än någonting annat är däremot semester. Låt stå. Skulle mer än gärna försvinna mystiskt ett par månader, trycka på paus, gömma mig för storstaden och ta det piano. Ge mig en god fe tack?

music sounds better with you

Onsdag och lillördag. Har jobbat och slipat på brännan dagen lång. Nu är det time för lite fix och trix, fniss och bubbel. Klackarna i taket, skål för sommar

life's too short

Äntligen, min efterlängtade, fina, underbara.

women want a everything man

Semestern startade med en långhelg på landet. Sol och bad, oändligt livsfilosoferande som aldrig verkar ta slut och drömmar som hejdlöst far framåt. Riktig vänskap och vin. Älskade mormor och morfar, sena nätter och insupandet av skogen. Stress rinner av, trygghet och lugn intar kropp och själ. Psykiskt och fysiskt helande. En riktig funderare över livet och dess hemligheter.

RSS 2.0