hey, what's up

Dan före dan. Imorgon eftermiddag är sommarens hårda slit och tidiga mornar äntligen över, för en stund. Två hela veckors semester väntar, förhoppningsvis fyllda med sol och skratt. Dagens sysselsättning fick bli ett tidigt jobbpass och shopping på nya Hollister. Ögongodis säger jag. Små saker som får mungiporna att gå uppåt, sådant gillar jag. Behövs ibland, ganska ofta. Middag åts hos papsen och ett par timmars filosoferande ute i kvällsvärmen, en försmak på semestern kanske. Imorgon tar jag med mig Emilia på en roadtrip ut på landet. Lugn och ro, att få komma iväg en sväng gör så mycket. Rensa tankarna, glömma storstaden för ett par minuter.

du är någon annan nu, i och för sig


a smell of wine and cheap perfume

Helgen var inget annat än välbehövd och fantastisk. Varma sommarkvällar, älskvärt sällskap och känslan av livet. Mitt i trängseln av druckna människor och taskiga raggningsrepliker, all in och sista kvällen. Sen åker hon, ett helt år blir vår bästa Carolina borta. På tisdag vinkar vi hejdå på Arlanda, åh vi kommer sakna dig fina du!
Söndagskvällen spenderas framför Bridget Jones, en favorit i repris. En ny vecka väntar, sen är semestern här. Låt det gå snabbt, ledigheten lockar!

nöjd

Fortfarande en konstig känsla som inte riktigt sjunker in. Men jag gjorde det, jag tog mitt körkort! På första försöket med en mage som bara ville vända sig ut och in. 19 juli 2011. Ordet är inget annat än nöjd!

happy b-day me

Födelsedag, världens bästa. Min familj, världens finaste. Helnöjd helt enkelt.



pieces

Att spendera helgen ett par mil bort gjorde gott. Många tankar har snurrat hejdlöst och förvirrat mitt sinne. Minnen och sådant som helst inte bör röras i, känslor som inte vet var de är på väg. Insikt. På något vis bra och skönt. Härligt sällskap, känslomässiga samtal, shopping, god mat och massor med sömn. Rehab kallas det. Spendera tid med dem som får dig att växa och bli starkare. Vi ångrar inte vad vi gjort, snarare det man inte gjorde. Jag vill inte ha någonting att ångra. Livet, här är jag.



there is not enough time

En vecka fylld av hårt jobb och trötta kvällar är snart över. Thank god it's friday, snart iallafall. Känner att jag behöver komma bort, iväg, någon annanstans. Efter fredagens arbetspass bär det därför av ner mot Östergötlands skogar. Känner doften av frihet redan nu. En svängom på gymmet fick min kropp att bli mörbultad och trött, men lyckan sprider sig. Sitter här med min tekopp, småglad över en trissvinst i för tidig födelsedagspresent. Den som vågar ge bort trisslotter är modig han, det tackar vi för E och M! Lugnet lägger sig och snart är det dags att krypa ner. Imorgon är en ny dag. Puss



you say I'm acting naughty, but boy, you're naughty too


surprise surprise!

För att göra dagen ännu lite bättre anläde en ytterst trevlig överraskning. Grå, mjuk som en hundvalp och efterlängad! Kan det vara en onepiece kanske? Svar ja. Åh!




sunday best

Ett fint avslut på en lugn och ledig helg fylld med kalas, tjejsnack och mys. En sväng med tåget ut till farfar i österskär och eftermiddagssol på bryggan gjorde gott. Att sedan catcha upp med min fina louise och ett par koppar te fick min själ att må ännu bättre. Ny vecka, nya utmaningar. Fullt ös, det är så jag vill ha livet serverat. Dock behövs en paus ibland, men inte alltför ofta. Det vet ni. Med väckarklockan ställd på 05.20 tänkte jag nu krypa ner i sängen, drömma ett par fina drömmar för att sedan kila iväg lycklig till jobbet. Det är inga problem.

det finns ingen pausknapp på livets videospelare


did the wind sweep you off your feet?

Tiden går så fort, men ändå så långsamt. Hejdlöst blir gammalt till nytt. Inte så snabbt, flicka lilla. Vill riva, slita, få urvägen. Låt mig komma förbi. Ibland brister det, man faller tillbaka och famlar i mörkret. Ramlar och rumlar. Kraften tar slut och där ligger man, tillbaka på ruta ett. Eller? Att stå på fel sida av vägen, okapapel till att ta sig över med minnen som inte går att sudda ut. Rör om och snurra runt, vrid tillbaka, stanna, stopp. Ibland är det lätt att glömma, lätt att hålla andan för att inte spräcka ytan eller blotta sig. Någon sa att det är våra brister som gör oss till människor. True story.

det är okej att spåra ur


put that ass to work

Drypande blöta kläder och blåslagen kropp. Men det var det värt, till tusen procent. En utflyttningsfest som heter duga. Låter nattens synder rinna av i en ångande dusch. Helgen har gjort sitt, och det gjorde den bra. Oh så lyckat. Amerikaner, bad, dans, beerpong, tårar och skratt. Precis som vi ville ha det. Njuter nu av söndagslugnet, tar mig i kragen och pluggar teori. Det börjar närma sig. I love my life.



fina fina du, åh vad jag kommer sakna dig.

trettiofem grader

Shoppingrunda blev till middag som blev till mysdrickande i värmen. Stockholm har förvandlats till Bangkok, eller? En fuktig och välförtjänt helg, spenderas med fina vänner och hejdlös lycka. Bättre blir det inte. You got to get yourself togehter, och det är precis vad jag tänker göra.

RSS 2.0