flower power

Hela eftermiddagen var full av sol och fin skidåkning med papsen. Tog en sväng in i bastun med hårinpackning och insmörjning med sommardoft. Skönt, välbehövligt, semester. Lite bokläsning hanns också med, trots lov och semester har jag en del skola att ta itu med. Jaja, snart är det slut med den saken! Nu blir det en kopp te och mys framför tvn innan det är läggdags. Hoppas på en strålande dag även imorgon. P&K

norrlandshumor

Haha vi har sjukaste almenackan i vår stuga, full med nakna gubbar på skotrar och i höstackar. Vi fick oss ett gott skratt imorse kan man säga! Riktig norrlandshumor, eller något? Här får ni ett smakprov, enjoy!

let it shine

Solen tittade fram och vi har haft en superhärlig morgon med massor av skidåking. Nu är det dags för lite lunch i stugan och sen är det backen som gäller resten av dagen. Hej hopp!

we need lies to make it through the day


ren poesi


long road to ruin

Finally, efter en lång biltur fylld med lars winnerbäck och filosoferande om livet är vi framme i stugan. Jag har laddat upp med tidningar och cola zero, kommer bli en skön kväll. Småkusinerna springer runt och gör sig hemmastadda medan lillebror och de lite äldre kussarna spelar xbox. Farmor pysslar i köket med middagen, pappa och farbror tar sig en bärs. Vilken släktträff!


come fly with me

Javisst, nu är det dags igen. Väskorna är packade och det är strax time att hoppa in i bilen och ge sig mot ramundberget (för nionde året i rad, tro det eller ej). Men en veckas skidåkning blir härligt. P&K

bra bättre bäst

Efter en dags jobbande och en god middag tillsammans med mami och hennes Anders är det dags för lite alone time. Jag och min pojkis tänkte svänga förbi kista c en sväng och kolla runt lite. Senare ikväll kan jag tänka mig att det är mys i massor som gäller. En toppen dag helt enkelt!

early morning

Verkligen god morgon! Somnade tidigt igår vilket resulterade i ett tidigt uppvaknande idag. Fint då hinner jag fortsätta med mitt packande en stund innan det är dags att åka mot jobbet. Känns bra att få lite jobb gjort, cashen rullar ju in som dom ska iallafall. Ikväll blir det nog mys med min pojkis, kommer faktiskt vara borta en hel lång vecka. Fast det känns faktiskt lite skönt att komma iväg en sväng.

livet har sina goda stunder

Den äldre damen i big brother, alltså hon är ju faktiskt 39 år, 9 år över gammal?!

glädje

Precis som jag trodde blev idag en bra dag! Mötte upp mina fina vid femtiden och vi begav oss mot vapiano, blev ett par timmar fyllda med skratt, fantastiska historier, god mat och gott vin. Ni är lycka. Eftersom alla var fredagströtta begav vi oss hemåt strax innan nio vilket kändes helt okej. Glider nu runt i mina sköna mjukisbyxor och ska börja packa inför veckans resa. Åker iväg till Ramundberget på söndag och blir borta hela lovet. Morgondagen bjuder på en heldags jobb vilket innebär att så mycket som möjligt måste packas ner nu. Hoppas ni får en härlig kväll!
Jag tog en helt underbar ceasarsallad med scampi och flickorna körde på pasta pesto. Emilia var helt överlycklig över sin "volangpasta".

monday friday payday

LÖN! Yes, idag kom den, efterlängtad. Självklart firades dagen med lite shopping. Dessa två finisar nedan fick följa med mig hem från H&M's rea. Capen kommer bli superfin tillsammans med en skinnjacka när det har blivit lite varmare ute. Riktiga fynd! Mellanlandade hemma en sväng och tog en kaffe med min hjärtis, nu är det strax dags att rulla in mot stan för lite after school och middag med mina fina flickor. Vad gör ni ikväll?

dance with me

Lyckades med någonting storslaget imorse, fick upp min man ur sängen och släpade med honom till gymmet vid niotiden. Helt ärligt var han inte ensam om att vara helt slut men jag var fast bestämd att träning även skulle ingå i dagens schema. Har för tillfället webdesign, sitter och pillar på min websida. Den är fierce! Vill helst att dagen bara ska gå, ikväll blir det nämligen middag och ett par glas vin med mina fina tjejor. Längtar. Inte långt kvar nu, bara två och en halv timme, sen tar vi helg! P&K


when the night has come

Åh åh, imorgon är det fredag, helg och lov, helt underbart. Känns som dagen kommer bli bra. Nu är kvällsteet fixat, dags för mys och lite film. Natten spenderas hos min fina man. Me like sovsällskap! Nattis

Den vänstra koppen är såklart min, men det hade ni väl redan räknat ut?

min lille vän


oh you are beautiful


en liten bit av något så stort

Godmorgon!

fuckin' best

Helt ärligt känner jag mig helgrym just nu. Ni kanske förstår nu vad jag menade tidigare med humörsvängningar?Dagen var till en början seg och min kropp kändes helt slut. Ett litet besök av mitt hjärta piggade upp mig. Senare blev det tydligen dags att kila iväg på ett möte vilket ledde till att det snart är dags att börja ett nytt jobb. Kommer bli spännande! Energin höll i sig hela vägen in på gymmet. Körde ett skönt tungt styrkepass, vilket min hjärna verkligen behövde. Har precis fått lite middag i magen, nu blir det lite telefonprat och sovasovasova. Imorgon är en ny dag. Sweet dreams

birthday

Köpte just en födelsedagspresent till min lilla mamma, tror ni hon blir nöjd?

clothes on

Burr! Idag är det verkligen svinkallt ute trots solsken, fick bli en exta varm och mysig tröja (solbrillorna får dock följa med ut). Dagen blir skön, har en lektion i skolan sen är det dags för ett möte i stan. Ikväll är det gymmet som gäller och har en del plugg att ta itu med innan. Carpe diem folk!

kaos

Idag har varit en lång dag, jag har hunnit träna, äta sushilunch med min fina, varit i skolan, pluggat, övningskört och hälsat på farmor. Känns mycket för en dag,inte konstigt att min kropp är helt slut nu. Tror det är dags att krypa ner under täcket, blir nog en stunds telefonprat innan john blund kommer. Mysigt! Just nu känns jag helt förvirrad och stressad och alla tankar flyger kors och tvärs. Ingenting är där det ska vara. Humöret åker berg och dalbana och mammas kramar behövs mer än någonsin. Har jag blivit knäpp? Vet inte. Skulle behöva två dygns sömn eller en helt annan plats, utan kyla och snö. Det är inte lätt när det är svårt, men man ska inte klaga. Kanske är det vinterns fel? Vet inte. Borde kanske lyssna mer på mig och inte alla runtom. Jaja dags att sluta grubbla och få lite vila. Natti natti

let it go


i guess i love the way it burns

Tro det eller ej. Imorse klampade jag in på gymmet vid sjutiden! Kändes skönt att köra ett konditionspass nu på morgonen följt av en varm dusch och en stunds chillande i bastun. Har precis fått i mig lite frukost så ska mysa lite mer med min tekopp innan det är dags att bege sig mot skolan. Fast skulle hellre stanna hemma under täcket. Skoldagen blir lång och ikväll är det övningskörning som gäller. Wish me luck!

allt är du för mig


easy come easy go

Idag idag idag. Idag har varit en trött dag. Vaknade av mig själv imorse efter en lång åttatimmarssömn med känslan av att inte ha sovit en blund. Var dock sugen på att träna så gled iväg till gymmet innan skolan. Träffade på Rebecka så fick lite sällskap, roligt! Kände mig som en zombie resten av dagen och som tur var hade vi en lugn skoldag. Känns som det är dags att ta itu med en del plugg. Jag orkar inte. Måste rensa mina tankar.

you look all the same


i mean we can pull it off

Lite bildbevis från gårdagen. Lånade ett par bilder av fröken Mimmi, tack stumpan!

dirty situation

Lyckades sova skapligt länge idag för en gångs skull, vilket förmodligen behövdes efter gårdagens bravader. Det som började oskyldigt hos mig med melodifestivalen och ett par glas vin blev snabbt en nattklubb med fnittrande dansande brudar, G6 på högsta volym och glas som for åt höger och vänster. Men kul hade vi. Efter en stund fylld med vilda danser begav vi oss mot ett gäng grabbar där vi spenderade resten av kvällen med hejvilt shottande och mycket skratt. En härlig kväll. Idag skiner solen och om ett tag är det time att glida in mot stan för att umgås med min bästa Emilia. Känns bra, dagen efter-ångesten har inte visat sig än och förhoppningsvis hinner den inte ikapp heller.

sleep all day party all night never grow old never die

Åh åh, igår var en supermysig kväll. Efter middagen begav jag och Emma oss iväg mot tegel, det blev ett par glas vin och massor av tjejsnack. Tiden bara flög iväg och helt plötsligt var det dags för hemgång. Ikväll är en ny kväll och dags för nya äventyr. Om en stund kommer ett gäng brudar hit för att föra lite och kolla melodifestivalen sen får vi se var kvällen tar oss. Vad gör ni ikväll?

time to get tipsy

God eftermiddag. Har precis varit ute i solen och promenerat en timme. Verkligen superhärligt! Att gå ut en sväng och andas lite piggar faktiskt upp mer än man tror. Känner på mig att den här helgen kommer bli en toppenhelg. Ikväll ska jag och fina Emma ta en fredagsöl och tjejsnacka lite, morgondagen bjuder på jobb och en mysig vinkväll med tjejerna hemma hos mig vilket förmodligen resulterar i en utgång. Tror att det är precis vad jag behöver. Känns iallafall helgrymt! Hur spenderar ni er helg?

lovely


hold me

To caress her body and touch her soul. For together two become a whole. The love they make is deep and true and in this embrace their love renew. When all is done and all's been said, upon his breast she rests her head.

lyckopiller

Mitt fina humör håller i sig, förkylningen är på väg bort och idag har varit en skön dag. Även idag bjöds vi tunnelbaneåkare på lite musik. En skön fransman spelade gitarr och sjöng någonting fint franskt, han fick åtta kronor som tack. Stannade även till på vägen hem och köpte en bukett tulpaner till min lilla mamma, eftersom jag låg helt däckad på alla hjärtans dag blir det lite kompensation nu istället. Hoppas hon blir glad! Jag känner mig iallafall snäll. Saknar gymmet massor men snart är jag back on track igen, så länge är det väl läge att ta tag i lite plugg och annat småfix. P&K

wealth is of the heart and mind, not the pocket

Åh vad härligt det var att träffa flicksen igen, var ett par dagar sen sist då jag legat hemma och varit sjuk en vecka. Vi planerade helgens bravader, vilka kommer bli awesome. Efter två lagom sköna lektioner mötte jag upp min prins för att fika lite. Det blev dock en ganska lång fikapaus med smarrig latte, mycket prat och skratt. Munnen går i ett när Sebastian är med, ingenting går att hålla hemligt. Men det känns skönt att prata av sig ibland. Efteråt var det dags för mannen att bege sig mot Gävle och jag är återigen all by myself. Sällskapsbehovet tog över så jag och mami lagade middag och filosoferade lite. Dagen har varit bra och en kopp te skulle sitta fint innan det är sängdags. Hur har er dag varit?

spread your wings and fly


oh happy day

Idag är världen glad, alla vuxna människor på bussen skrattade och skojade, jag är glad och livet känns ljust. På mariatorget stod en grabb med sin gitarr, han spelade och sjöng som en gud, jag rös. Varför har inte alla tunnelbanor en egen gitarrkille? Alldeles nyss fick jag ett väldigt trevligt samtal vilket ordande mitt arbete till sommaren. Det känns bra i mig. Duktigt Olivia! Om ett par minuter är det dags att kila iväg till skolan för första gången den här veckan. Mjukstartar idag med två lektioner, ser fram emot att träffa mina flickor. See you later!

lycka

Åh, idag kom min fina man helt oväntat och överraskade mig med chailatte. Efter att ha druckit varmt och tankat kärlek en stund kände jag mig lite piggare, och varm i hjärtat. Han är allt bra underbar den där Sebastian! Dock känns det aningen ensamt nu så tänkte hoppa ner i soffan bredvid mamsen och mysa lite framför tvn. Även dags att jobba på det där med att bli frisk och somna tidigt ikväll. Det är inte lätt när det är svårt, men förhoppningsvis blir det skola imorgon. P&K

oh

life is not measured by the numbers of breaths we take
but by the moments that take our breath

längtan

Dagen till ära håller superdunderförkylningen i sig och idag är tredje dagen då mat enligt min kropp är uteslutet. Känns inte toppen direkt. Fick iallafall i mig lite färsk mango som en vän tog med hem från Thailand, finns det något godare? Snart är det ett år sedan sist jag var där och längtar tillbaka massor, tänk att få komma till 40 graders värme nu. Skulle absolut inte sitta fel! Menmen ser fram emot en långsemester dit så snart som möjligt. Får nöja mig med att solen tittar fram idag och ett par härliga bilder så länge.


kärlek


be my valentine

Åh dagen har varit toppen, Sebastian kom med en jättefin blombukett och tusen pussar, precis vad som behövdes! Eftersom jag själv inte kunnat lämna huset knåpade jag ihop jättefina muffins med hjärtan på och skrev ett kort med väl valda ord till min prins. Det gäller att vara påhittig! Ett litet mystiskt paket väntade senare på min säng vilket innehöll en helt underbar ring, Sebastian kan mig utan och innan. Den var perfekt! Eftermiddagen och kvällen har varit supermysig, min älskling är verkligen världens bästa. Nu är det dags att avsluta dagen och hoppa i säng, känner mig fortfarande inte frisk tyvärr. Imorgon är en ny dag. Natti natti

i love it

just a thought

a kiss is a lovely trick designed by nature, to stop words when speech becomes superfluous

beautiful day

Happy valentines day! Idag strålar solen, jag känner mig aningen friskare och det är alla hjärtans dag, kan det bli bättre? Önskar bara jag kunde ta mig ut en stund i solen men måste tyvärr stanna i sängen även idag. Dagen till ära går det nog att peta i sig någonting att äta, fick minifrukost och alla hjärtan-present på sängen imorse vilket värmde. Hoppas på att min man kommer över lite senare och pussar på mig, skulle göra mig gott, den här dagen är inte till för att spenderas ensam. Önskar er alla en toppendag!

me and you, just us two

Idag har jag och min fina åtta månader tillsammans, känns som om det bara gått en vecka samtidigt som en evighet. Ordet är kärlek.

sick

Here we go again. Japp imorse vaknade jag med dunderont i huvudet vilket slutade med någon form av magsjuka och sängliggandes hela dagen. Har nu legat i sängen i tolv timmar utan någon mat alls och och dagens middag blev en halv dextrosol + vatten. Kul! Blir åksjuk av att hålla ögonen på dataskärmen. Räcker det inte nu? Som tur är har min gulliga mami tagit hand om mig hela dagen. Lyxigt. Tror dock att det är dags att tillfriskna nu, börjar bli rastlös.

word

but hey, I love you. I really do

berusad

Efter en dags jobb var jag förvånansvärt glad och föreslog för min familj att vi skulle mysa framför melodifestivalen ikväll. Mamma, lillebror och styvfar tittar på mig som att jag var ett ufo och min mors första kommentar var; "är du berusad?" Jaja man är väl inte alltid på strålande humör märker jag nu haha. För tillfället planerar jag och min man vad vi ska hitta på för bus på alla hjärtans dag, dock har vi lite svårt att bestämma oss.. Vad gör ni på hjärtedagen?


lördag

Idag är en bra dag. Hoppade i säng supertidigt igår så fick mig en riktig skönhetssömn och känner mig mycket bättre nu. Ute är det strålande sol och om en stund är det dags att bege sig mot jobbet. Har laddat upp med en riktig grötfrukost för att orka dagen lång och värmer nu halsen med en kopp te. Lördagskvällen blir lugn då det är jobb som gäller imorgon också, kanske till och med tittar på melodifestivalen vem vet.

a walk to remember

såsåså fin film!

damn it

I snöstormen imorse pallrade jag mig iväg till doktorn, dom hittade ingenting och konstaterade att det var ett virus. Alltså ingen medicin för mig, istället är det massvis med vila och vitaminer som gäller. Min snälla lillebror tog en promenad med mig till affären där vi inhandlade vanilj te och naturgodis, han gör mig alltid på bra humör. Nu blir det en kopp te, lite smarr och en film. Viruset ska nu blåsas bort och där med basta!

firework


snö

Precis som alla andra tänkte jag skriva lite om snön. Alltså det är helt galet! Trots att snöplogen störde mitt försök att sova igårkväll är gatan utanför fönstret idag helt igensnöad. Nu blir det hard work för min farbror Peter som kör snöplog. Min käre styvfar skulle backa ut med bilen imorse och kom ca 10m innan bilen var fast. Resultatet blev att min mor och bror fick springa ut för att putta tillbaka bilen till parkeringen. Grannen lackade ur och tog en promenad till mörby centrum för att komma iväg till jobbet (vilket tar minst 30 min). Snacka om att folk är galna. Blir ni hemma idag eller ska ni ut och bada i snön?

till slut

God afton. Äntligen har jag lyckats jobba klart, duscha, få i mig lite middag och hoppa i myskläderna. Trots känslan av att vara halvdöd gick jobbpasset snabbt och jag lyckades vara trevlig mot alla, le stort och charma folket till plusmenyer. Guldstjärna till Ollie! Alldeles strax är det bed time vilket känns välbehövligt. Imorgon blir det ett besök hos farbror doktorn, hoppas på att få någon mirakelmedicin som håller mig frisk resten av året. Håller tummarna för det!

Duntofflorna och hela paketet åkte på
Duntofflorna och hela paketet åkte på

dagen efter

God(?) morgon! Träningsvärken sitter där den ska vilket också en ny oskön förkyning gör. Ett tips; träna aldrig med ont i halsen. Brukar faktiskt hålla mig till den regeln, dock hade jag lite svårt att hålla mig igår och titta på resultatet, ont i halsen, kroppen, febrig, ja you name it. Att gå upp för trappan ger mig maxpuls typ, haha. Idag är det sängen, en filt och ett par böcker som måste läsas i skolan som gäller. Måste verkligen superkurera mig, ikväll och hela helgen är det har work work som gäller. Om man ser på saken positivt så är det ju faktiskt rätt mysigt att ligga inne när det snöar ute, eller vad tycker ni?

du

Saknaden av någon. Saknaden av dig. Att du inte längre finns hos oss är helt ofattbart. Saknaden bränner och svider, låter tysta tårar rinna och drömmarna sväva iväg. Jag förstår inte, vill inte, kommer aldrig. Älskade du, min fina farbror. 671106-101013

jag hjärta gymmet

Tror inte någon kan föreställa sig min och gymmets relation, det är som en bästa polare liksom. Finns alltid där när man behöver få ut sina känslor, kommer med allt man behöver och när det slutligen är dags att bege sig hemåt har man alltid ett leende på läpparna. Om en enda sak fick följa med mig till en öde ö skulle det nog bli gymmet. Idag var iallafall en stunds träning precis vad som behövdes. Blev ett tungt pass bodypump, jag körde stenhårt vilket resulterade i att jag nu känner mig som en kokt spaghetti i hela kroppen, grymt! (Förhoppningsvis kommer en skön träningsvärk imorgon)Fick även tänka på lite annat, vilket var skönt för mitt överbelastade huvud. Dagen till ära var ett av täbys manliga innebandylag med på passet, och åsynen av dessa grabbar gjorde alla brudar och tanter typ dubbelt så taggade och ovanligt glada haha. Jaja nu är det dags att krypa ner i sängen, dagen har varit lång och jag är trött men kanske en stunds läsning hinns med innan ögonen slocknar. Nattinatti


words

Varje gång du möter min blick blir min värld en aning större varje gång du möter min blick hör jag ditt hjärta ge mig blod varje gång du möter min blick går en störning genom ljuset varje gång du möter min blick så vet jag vem jag är. För sista gången på nära håll står vi som frusna mot varandra och våra händer möts affärsmässigt snabbt som i förvåning över en elektrisk chock genom skelettet som slog sönder våra liv till ett fullständigt normalt tillstånd där allt är trasigt.



lost

I don't get it. Är superförvirrad, stressad och vill helst av allt bara krypa ner i sängen under täcket och ligga där tills allt löst sig. Ett par veckor gärna, går det bra? Ja tack! Tror lösningen blir ett hårt träningspass ikväll, vilket förhoppningsvis hjälper mina tankar att hitta rätt.

söndag hela veckan

Efter fyra dagars ledighet från skolan blir man en aning förvirrad, har därför gått och trott de två senaste dagarna att det varit söndag. Soft med tre söndagar i rad? Nu är det iallafall dags att återgå till skola och hard work work, men först har jag ett hemligt möte på g. Wish me luck!

facerape

Det visade sig att även så kallade "vuxna" också roar sig med facerapes, lättroad som jag är gjorde det här min kväll iallafall. Tack pappas facebook!

addicted

En sak är iallafall säker; ensamhet är ingenting för mig! Nu har min pojke varit i skolan en och en halv dag medan jag varit ensam i lägenheten, inte kul. Visst det är inte lång tid och jag har haft en del plugg och annat att pyssla med vilket i slutändan alltid resulterar i att jag står och speglar mig och fascineras över mina fräknar haha. Tror visst jag är sällskapsberoende? Nej ensamhet kan vi hoppa över, den kommer ändå över oss när vi blir gamla och gråa. Trycker härmed på dislike-knappen!

hemmafru

Trots att det igårkväll kom en del snö bjöds vi även idag på strålande sol varför jag snörde på mig löparskorna och gav mig ut på en runda. SÅ härligt! Efter en stunds stretchande blev det dags för lite matlagning som den hemmafru jag är, min kärlek skulle nämligen komma hem och sällskapa med mig på lunchen. Idag serverades fullkornspasta med sås a la ollie vilken innehöll bland annat bacon, lök och champinjoner. Mums sa Sebban! Imorse fick jag även ett trevligt samtal om kommande trevligheter. Mer om det får ni veta senare. Dags att vara lite nyttig och plugga, trots allt är det bara en svenskabok som ska läsas, alltså ingenting tungt. Tror dock att pyjamasbrallorna och sängen får hjälpa till att stämningen, eller vad säger ni?

lillebror

Trots att han är lillebror är han större än mig, men världens bästa.

here I am

SOL! Idag sken solen vilket gjorde mig sugen på en löprunda, så det var bara pälsa på sig med mössa, tjocktröja och löparskor och ge sig ut i snön. Underbart är ordet. Efter en värmande dusch hoppade jag i min mans pyjamasbyxor (mannen själv är nämligen i skolan och har lämnat mig alldeles själv i lägenheten) vilka visade sig vara riktigt mysiga. Tror jag smyger ner dem i väskan innan det är dags att hoppa på tåget hem till Stockholm imorgon hehee. Har en del plugg att ta itu med så det är väl bara att sätta igång. Kör lite Bryan Adams i bakgrunden för mysfaktorns skull. Nu ska nörden i mig komma fram och göra lite nytta. P&K

ikea

Hello sunshine, idag var en utflykt till IKEA planerad och så blev det. Efter en skön morgon hoppade vi i kläderna och begav oss mot möblernas mekka. Tyvärr blev det inget möbelköp idag men däremot fick ett par fina doftljus och en badrumsmatta följa med oss hem. Medan jag fascinerades av ett kök hittade min pojke ett tv-spel, såklart haha. Efter varje besök på ikea ploppar enmiljon idéer upp i mitt huvud och jag vill bara hem och typ bygga om. Frågade Sebastian om vi kunde göra om hans lägenhet men fick ett nej, istället blir det nog en promenad i solen och en kaffe. Lite senare ska vi även rulla iväg till mataffären, ikväll ska vi laga tacos till middag, mums! Ganska skön söndag enligt mig. Hur spenderar ni er söndag?


vi

Efter en bilresa på mörka vägar upplysta av vackra ord är vi framme i ett snötäckt Gävle. Nu vankas en kväll med lax, Bruce Springsteen, vitt vin och kärlek. I lägenheten bredvid dunkas musik på högsta volym, men det stör inte oss. Ikväll finns bara vi två. Ain't life good. P&K

idag

Godmorgon,om en stund är det dags att ta sig iväg till jobbet. Känns bra att dra in lite cash! Senare ikväll åker jag oh mannen iväg till gävle, längtar! Gårdagen med tjejerna var supermysig, vi hyrde "Get him to the greek" med Russel Brand vilken var helt sjukt rolig. Rekommenderar filmen starkt. Självklart blev det också en hel del tjejsnack och massor med fniss. I love my girls! Vi planerade även kommande roligheter. Ser fram emot bastukväll och vindrickande, flickor! Nej nu är det dags att vara lite nyttig och packa resväskan inför helgen. Vad gör ni i helgen?


fredag

Besökte även idag mitt kära gym vilket var helt underbart! Körde ett stenhårt benpass, alltså är mina ben just nu som spaghetti men jag är helnöjd. Kvällen bjuder på filmmys med Louisen och Emma, härligt med lite tjejkväll. Förhoppningsvis får jag i mörka natten sällskap av min man, är riktigt bra när man som jag är aningen mörkrädd. Fast vem är inte lite mörkrädd ibland?


sweat

Ett gott råd, bör tas emot med glädje. Använd icke gråa mjukisbyxor vid träning då oönskade fläckar kan förekomma vilket leder till oönskade upplevelser för omvärlden.


honey

Medan min man gör oss varsin kopp te smygbloggar jag från sängen. Blir lite mys nu och sova tidigt, fredag imorgon wiho! Bjuder på en bild på mig och Sebastian från nyår i Sharm el Sheikh. Sleep tight sockertoppar

white or red?

Aloha, sitter i skrivande stund och planerar helgens val av vin med min man. Efter jobbet på lördag glider vi nämligen upp dit för ett par dagars ensamhet. Dock väntar en hel del plugg för oss båda då han pluggar där uppe, fast lite vin och god mat blir en fin belöning. Strax kommer även min middag hem, en smaskig hawaiisallad blir det visst. Senare väntar en stunds övningskörning och övernattning hos min babe.
P&K

til I come

Efter över två veckors sängliggande med en dunderförkylning var jag igår tillbaka på mitt älskade gym för ett träningspass, underbart är ordet. Äntligen kände jag mig som en riktig människa igen när jag sprang på bandet och drog i maskinerna, hade faktiskt börjat undra vad jag var på väg att bli. Finally back on track.

RSS 2.0