när verkligheten kommer ikapp, tappar jag andan


stonehard

Måndag morgon och uppe med tuppen. Ny vecka - ny start. Helgen, mer än bra. Lördagkvällen bjöd som sagt på ett hejvilt äventyr. Middag och kalasande natten lång med fina vänner. Lyckat! Utan konstigheter spenderades dagen efter i sängen, precis som dagen efter ska slösas bort. Men lucky me, söndagsångesten behövde jag inte bära själv. Med avbrott för middag hos papsen fortsatte kvällen i stillhet och tidig sänggång. Just vad som behövdes. Konstiga känslor och mycket tankar, ja vad gör man. Lev!

how can something so wrong feel so right

Välkommen helg! Gårdagen blev mer än lyckad. Mina fina tjejor och jag började med färgglada drinkar snack om livet, allt och inget, killar och ja you name it. Laddade som få tog vi oss vidare för att slå klackarna i taket och shaka lite ass, och om vi fick göra det! Efter mångra skratt, drinkar och raggnigsrepliker tog kvällen oss vidare. Ut till ingenstans, far far away. What happens i Brasil stays in Brasil, ja från och med det bör storyn censureras. Vi lever livet helt enkelt, fullt ut. Dagen har varit lugn, utan stress, utan måsten. Fick med mig en ung man på promenad i höstsolen. Uppskattat! Känns som ett par avsnitt av Desperate Housewives och några lördagsgodisar är mer är välförtjänta innan även denna kväll bjuder med oss ut på nya äventyr. Puss





you know by the weekend

Thank god it's friday! Veckan har i pricip bestått av jobb, jobb och ännu mer jobb. Inte konstigt att benen fylls av myror eller att tankarna är någon helt annan stans. Sitter startklar och redo att susa iväg från kontoret och ta helg. Göra stan osäker, det är vad jag och mina flickor ska ta oss för ikväll. Det som vi gör bäst alltså. Puss



fick fina välkomstblommor på jobbet, mysfaktor!

hon

Tidig morgon. Sömndruckna ögon och ett sinne som förvirrar. Två dagars arbetande kvar sedan väntar helg och roligheter. Behöver fokusera på annat, lägga saker och ting åt sidan. Fortsätta rakt fram. Lättare sagt än gjort. Likadan som alltid; tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen? Jag. I ett nötskal. What to do.

 


soul meets body

Sömnlös och kokhet. Någonting gnager, vet inte vad. Vill inte känna efter. Vrider och vänder, som ur ett hårt grepp. Släpp mig. Eller?


just fresh

Ny vecka, nytt jobb, nystart. Känns fint. En aning jetlag tynger ner huvudet, menmen keep it up! Ikväll väntar gymmet och stenhård träning. Som jag längtat!



forever fascinated

Att växla från palmer, vita sandstränder och dagliga turer i caben till morgonfrost och gulnade höstlöv blev som en chock. Två och en halv vecka av glädje har runnit förbi alldeles för fort. Efter en lång hemresa har vi landat i Sverige igen. Längtan tillbaka till sommarvärmen har redan smugit sig fram. Jag och mina bästaste flickor har haft underbara dagar. Kort och gott; vi är oövervinnliga!



good feeling

Ett par dagars semester mitt i allt. En tripp ner till Corpus Christi och Padre Island, vita sandstränder, havsutsikt och sol. Vad mer kan man begära? Vi har det bra, jag och mina flickor. I love it!


when you lose something you can't replace

Ett år har gått sen du lämnade oss. Ofattbart. Vill jag ens förstå? Saknaden är obeskrivlig och det går inte en enda dag utan att du finns i mina tankar. Jag hoppas att du har det bra där du är nu, fina farbror Christer. Vi tänker på dig. Vi saknar dig.



you can try but never stop me

Shopping shopping och åter shopping. Vad förväntar man sig mer av fyra klädtokiga flickor? Houston levererar helt enkelt. Vi lever livet och ja, det kan väl inte bli så mycket bättre. Bubbelpool och gott vin på kvällarna, tjejsnack, skvaller och tokerier. Det är mina tjejor det!


i scored the quarterback

image description

ett smakprov från fredagens homecoming game, inte helt fel


heaven on earth

Äntligen, framme och hemmastadda. Igår eftermiddag landade vi i Houston, Texas efter en resa som verkade ta en evighet. Det tio timmar långa flyget räddades av en mysig spellista ihopknåpad av kärleken. Första kvällen blev amerikansk ut i fingerspetsarna med homecoming game, kändes lite som en typisk highschool film. Som avslut blev det bubbelpool, rosevin och girltalk. Dag två spenderades i paradiset, eller ja över två timmar inne på Victorias Secret säger vä lallt. Shopping helt enkelt. Slutkörda av spring i butiker och klädprovning blev lördagkvällen en myskväll med tacos, gott vin och vår egna modevisning. Morgondagen bjuder på mermermer shopping. Som vi längtat!



tyskland

Blåsväder ledde till förseningar och en natt spenderad i Frankfurt. Men vem säger nej till betalt hotellfrukost? Om ett par timmar går plan två. Hello Houston!


you always make me smile

Tidigt tidigt. En nästintill sömnlös natt. Väskan är färdigpackad och den sista kvällen spenderades på bästa sätt. Snart går bilen mot Arlanda för tre veckors semester i Texas. Underbart! Det finns någon där hemma som kommer saknas lite sådär extra mycket. But hey, I'll be back. Puss



livet, kort och gott

Fullspäckat schema! Efter att dagens to do blivit avprickat fick jag en mysig eftermiddag på stan, med någon jag tycker mycket mycket om. Strosa runt i solen och bara mysa, njuta av livet. Det känns fint! Avslutningsvis bjöd min lilla farmor på middag och kanelbullar. Hon är bra hon. Insåg att jag faktiskt inte förberett mer än en tom resväska inför vår långa resa. Flyger runt som en tok och försöker välja ut vad som ska med eller inte. Svårare än man tror tydligen. Men, packandet får ta paus nu, desperate housewives och hopp i säng lockar mer. Nattis



true story

Jobba jobba, hårdträning och myskväll med bästa vän. Viktigt och oviktigt, allt och inget. Orden tar aldrig slut helt enkelt, babbel i all evighet. Vi i ett nötskal! Go confidently in the direction of your dreams, live the life you've imagined.

someone like you

Sliten tjej. Även gårdagen bjöd på kalasande och hemgång i gryningen. Vad finns det mer att säga? Underbart sällskap, tokigheter och lycka. Så som det ska vara, livet, ni vet. Det finns ingen annan som han. Dagen har gått åt till efterlängtad träning och fixerier inför USA resan. Nu, nu är det inte långt kvar.

första oktober

Gårdagens personalfest; galet, kaos, allt. Vi körde en tolvtimmars helt enkelt. Som man bäddar får man ligga, större delen av dagen har varit hemsk och huvudvärken har jagat mig. En powerwalk ute i höstsolen piggade upp, slog mig ner på en brygga. En stunds filosoferande gjorde gott. Hela helgen är fri från arbete vilket innebär att även denna kväll bjuder på nya äventyr. Tonight I'm all yours.


RSS 2.0