känn mig

Tröttheten tog över. Slocknad. Någon tog bort kanal 11, inget big brother. Åh, jag som sett fram emot lite förnedringstv. Jaja sängen it is. Ett par timmars sömn kan behövas. Sova ut, sova bort. Det är inte lätt när det är svårt. Världens bästa mamma räddar. Lyfter upp, torkar tårar. Ger hopp. Allt blir bra. Lugnet lägger sig. Kloka ord. Andra vackra ord i mina öron, Winnerbäck. Bjuder på en bit. Njut.

just the way you are

Även denna dag spenderades i solen. Mysfika och vackert sällskap. Fint!



jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat

Som man bäddar får man ligga. Idag finns inte jag. Får man krypa ner under täcket och ligga  där resten av dagen? Ja tack. Kvällen igår? Finns inte så mycket att säga. Galet, alkohol i mängder, dans och flams. Tre timmars sömn piggar upp, eller nåt. Låter gårdagens avsnitt av big brother hjälpa mig till liv igen. En promenad ut i solen kanske inte heller vore helt fel. Jaja idag är en ny dag. Rise and shine!

party like there's no tomorrow

Kvällens outfit. Cowboystilen. I like it, eller något.


let me be your supernova

Kände mig full med energi vilken brändes under en ride genom gymmet. Power. Resten av dagen spenderas ledigt i solen, med en fin vän. Skratt och fniss. Kärlek blandas med lycka. Ser fram emot kvällen, vilken bjuder oss på ännu en skiva. Utstyrsel? Under konstruktion. Med lite tur dyker ett smakprov upp. Det känns bra. Nu. Jag är glad.



drick vad jag sagt med lite socker

Ikväll, finbesök. Lättar mitt hjärta, känner värme. Saknaden blåser bort, liksom ensamheten. Tvåsamhet. Närhet och lycka. Din beröring gör mig lugn. Vackert.

dress to success

Dagens inköp, magtröja och rött läppstift. Fierce. Fick även med lite annat smått och gott, inte värt att visa dock.

bli mitt sista halmstrå för en stund

Tog sovmorgon dagen till ära. Behövligt. Vaknade upp frysandes med ont i halsen och kroppen. Ajaj. Ska vitaminboosta med frukt och c-vitamin! Skoldagen blev som vanligt kort och allmänt skön. Hann med en del shopping och åkte hem i snökaoset. Min kropp vill ut, ut och springa, göra av med energi. Men icke. Tvångsvilar. Måste. Bli. Frisk. Skiva imorgon och jobb hela helgen. Har inte tid med sjukdom! Mysigt telefonprat och te värmer upp mig idag.

let's have a toast, for the douchebags


ugly day


solen i ögonen

Måndag. Att endast ha en lektion om dagen börjar bli en vana. Även idag. Passar på att få lite plugg överstökat, kanske tar en promenad i solen. Det känns bra. Natten fylldes med knäppa drömmar om stureplan och melodifestivalen. Herregud, undrar vad som försiggår i mitt huvud egentligen. Haha. Dags för nästa skiva på onsdag. Kanske dags att börja fundera på utklädnad. Alla världens länder. Inte världens roligaste tema. Vad kan man vara då? Ska tänka så det ryker och klura ut någonting fiffigt.


halv tio

En hemlis. Mot min vilja är jag fast. Mitt nya kvällssällskap är numera Big Brother. Vilket skämt. Ändå kan jag inte slita mig från detta brutala, äckliga och förnedrande program. Någonstans finns en charm som fångade mig och mitt intresse. Underligt. En kvällspromenad med lillebror tog ut det sista av energin och fick mig på fint humör. Lugnet låter mig spendera även denna söndagskväll framför veckofinalen. Natti natti

berätta hur du gör

Du har så underbara ord Du kan le så att jag smälter Du kan ge så jag tar åt mig Jag skulle gärna ha ditt mod Jag skulle gärna ha din kärlek men jag vänder här, förlåt mig Och om du saknar mig ibland så kan du släcka alla lampor för jag finns nånstans i mörkret Men nu ringer telefonen Det är dags för mig att gå Det är nån som vill att jag ska komma hem Det är min gamla vän demonen I sin tysta, mörka vrå Hejdå! Vi kanske ses nångång igen Du kan väl ringa mig ibland Jag pratar gärna sönder alla torra, gråa nätter Jag är så rädd att komma fram nån annanstans, å jag samlar på tur- och retur-biljetter Jag vill ha fria vägar ut Jag vill ha kakan som jag äter kvar på bordet hela långa livet Och jag vet att jag har fel Och jag vet att du har sett hur jag går ensam genom livet Och jag vet det är ett spel Och jag vet att du har kämpat för nåt som jag tagit för givet Du kan väl sakna mig ibland du kan väl stirra upp mot stjärnorna så att vi har nåt gemensamt


hjärtat pumpar utav nitroglycerin

Under hela dagens arbetspass rullade genom eld i mitt huvud. Mysigt, fick mig att inse att det faktiskt är en fin liten sång. Imorse var det dags för spinning, svettigt, awesome. Promenerade i solen till jobbet och hade en fin dag. Folk virriga tanter och extrapriser. Tid att tänka. Har nu tagit söndag och hoppat i mysdressen, underbart. Nu är det bara deg som gäller. Inga måsten. Ingen stress. Känns sliten. Bäst att ladda upp inför kommande vecka. Dricka te.

gör din tolkning häll mig full med svar

Även denna lördag fylldes av jobb. Duktigt. Hann med en tur till gymmet, lycka. Ett par dagar utan sömn gör en sliten, tydligen. Kvällen spenderades med min finaste bästa Emilia. Bio, I am number four. Ögongodis. Spännande, förskräcklig och galen. Men gullig och bra. Efteråt gick vi skilda vägar, längtade hem till min säng. Batterierna behöver laddas, drömmar drömmas. Morgondagen består även den av en del jobb. Skönt ändå, att inte vara sysslolös. Att ha ett fokus, någonstans att göra av tankarna. Terapi.

fierceness


ta aldrig någonting för givet

Finally. Dagen är över. Slängde mig ner i fåtöljen framför big brother. Jobb väntar även imorgon så kvällen blir tidig, dock inte så tidig som planerat. Förväntade mig jobb från 06 imorgon, men man har ju turen att ha en bra chef med koll på saker och ting. Tydligen var det sovmorgon ända till 9 som gällde för mig. Åh. Det glädjer mig, slipper stress och väckarklocka. Skönt. Riktig lyx. Och en fin lön på det sen, hur bra kan det bli?!

blä

Däckar en stund på sängen innan det är dags att bege sig mot jobbet. Här har vi dagens räddning.

live, and laugh

Hej världen. Herregud, gårdagens kooutfit var mer än uppskattad. Kvällen, galen helt enkelt. Dans och trams, för många shots och fyllt av skratt. Sömn, ett ord jag aldrig använder. Kroppen, ont. Överallt. Party like there's no tomorrow, javisst. Pallrade mig upp till skolan, sköljde av gårdagen och tog teet i handen. I eftermiddag och hela kvällen väntar jobb. Cash is king.

syster P, i all ära


dance like no one's watching

Kvällens outfit. Känns en aning speciellt, hoppas jag vågar mig ut i natten. Dock går det nog finemang efter ett par glas vin haha. Mu!

jag vet vad jag vill men jag vill mycket mer


blow me away

Skriver, skriver och skriver. Snart är min sköna uppsats om herrtidningar äntligen klar. Lättnad. Bara att börja om på nästa uppgift! Lite motivation att plugga återkom. Det är en lättnad. Funkar inte annars. Dags för ett litet möte i stan om en stund. Vill helst inte ut i blåsten igen, menmen. Längtar till kvällen. Utgång, galet. Gillar!

just another day

Idag, lugnt. Endast en lektion, sen frihet. Ikväll väntar skiva, min första faktiskt. Utklädnaden, grym. Kvällen, förhoppningsvis helgalen. Dags att ge sig iväg, off to work. Om jag inte blåser bort på vägen.

du, du är alltid suverän


du som reser mig

Någonting saknas. Motivation. Tröttheten har håvat in mig. Håller fast mig i en ständigt grepp. Gömmer mig på gymmet. Trots att kroppen säger nej. Bort från känslor och tankar. Tror det hjälper. Där jag får utrymme. Skjuter som vanligt upp pluggandet till morgondagen, i hopp om nya krafter. Sviken om och om igen. Vad händer om jag lägger mig ner och bara ligger där. Kommer någon och reser mig upp, säger att allt blir bra? Möjligtvis, vet inte.

hassle


are you leaving

Började morgonen med att höra Hassles nya. Jag rös. Gårdagens styrketräning känns. Fränt! Stax dags att ge sig av mot skolan. Blir converse och ray bans idag. Lyckligt, vårigt.

divine

Because someone doesn't love you the way you want them to doesn't mean they don't love you with all they have.

everything will be alright

Tog en spontantripp till stan i förhoppning om att uppdatera garderoben. Mysigt att tralla runt i solen, men shoppingsuget försvann. Otippat. Kroppen kändes sliten och slut. Bjöd mig själv på sushi, favoriten. Det är nog dags för ett par avsnitt av Lipstick Jungle nu, känns det som. Tänker, funderar, tänker lite till. Aldrig tar det slut.

i put a spell on you

God morgon. Ännu en dag av ledighet och sol. Underbart. Dagen kommer bestå av en del plugg, men det behövs. Äter en lyxig frukost. Tar det lugnt, långsamt, njuter. Idag är der jag som bestämmer. En lång skönhetssömn tar fram det fina humöret. Känns bra. Härligt, fint.

good morning sunshine


du är bättre än du vet

Huvudvärk, aj. Winnerbäck piggar upp. Han gör mig glad. Lugn men lite sorgsen. Sjunger med, drömmer mig bort. Poesi. Kände mig snäll och lagade middag till familjen. Mycket uppskattat! Däckade på sängen, den var tom. Är rastlös och helt slut, allt på samma gång. Orkar inte plugga mer. Skjuter upp till morgondagen. Något tar upp tankarna, far hit och dit. Ovisshet. Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen.


inatt vill hon falla fritt

Sådärja, redovisning avklarad och solen tittar fram. Perfekt! Sitter med en kopp te, måste ta tag i pluggandet. Pluggandet i sig består av att läsa Slitz och skriva om stereotypmannen. Soft? Svårare än man tror. Som mycket annat. En känsla har ersatts av en annan. Bra eller dåligt? Vet ej. Känner efter, desperat. I vanlig ordning har jag ingen aning. Suddigt.

ibland undrar man


i dare you

Du, jag, vi. Speciellt. Efter nattligt långbesök slog jag till med en sovmorgon. Började dagen framför tvn med ett äpple. Trötta ögon. Fin känlsa. Känns som det är dags för en sväng till gymmet. Keep it tight! Hoppas på sol. En extra dusch energi. Dock är idag en kort dag. En redovisning väntar eftermiddagen. Ine så mycket mer. Mjukstart behövs, en vecka som denna.

i just came to say hello


-

Quit your job buy a ticket get a tan fall in love never return

sunday morning breakup

Söndag, jobb vid tolvtiden och solen väcker mig tidigt ännu en gång. Jättetidigt, jätteskönt(?). Får ta det positivt och börjar helt enkelt med dagens plugg. Ambitiöst, duktigt. Herregud det är ju vår, finns inget att klaga på! Sparar pengar inför kommande skivor, trots att partynerverna inte ville annat än ut. Tröttheten kom över mig. Kvällen blev lugn. Långfika, långprat. Behövligt.

a lack of color

Efter en drös svimningar och milkshake överallt är jobbdagen över, till slut. Fick njuta av solen ett par minuter, kändes bra. Lilla morfar kom förbi på en kaffe och jag målade naglarna somrigt ljusrosa. Fint. Vill ut i kvällen och skaka av alla känslor på ett dansgolv någonstans. Okänt, obekymrat. Vi får se. hookar upp med Emma lite senare och var kvällen tar oss vet ingen. Än så länge.
Rosa, vårigt, flickigt, jag.

i will


maneater

Vaknade tidigt med solen i ögonen, trots känslan av att inte ha sovit. Började ladda inför en ny dag. Jobb 11-17. Vill få det överstökat. En känsla tar upp mig, mina tankar och tid. Känns det bra? Vet inte, som vanligt. Jaja, nu kör vi. Bort med känslor. Städade rummet, skinande rent. Dammtorkade till och med. Guldstjärna till mig! Slänger ut en man ur mitt rum, vill ni ha honom? Ring.
Lockande? Bortskänkes till behövande.

living is easy with eyes closed

Finally. Har nu petat i mig lite middag och tagit fredag. Samma visa imorgon. Upp och hoppa, jobbjobbjobb. Cash is king, eller? Sista passet på McDonalds, ever. Känns bra, första kapitlet avslutas. Framtiden väntar. Även söndagen består av jobb. Börjar bli arbetsnarkoman, skämt å sido. Kroppen känns sliten. Blir tidigt ikväll. In bland drömmarna för att vakna upp tom och förvirrad. Så är det, för det mesta, oftast. Det kallas livet.

who knows

Fredag, igen. Helgen bjuder på jobb, jobb och åter jobb. Vill bara ut, ut, ut. Känna alkoholen i blodet och musiken dunka. Vi får se. Morgonen var bra. Tog sovmorgon och en lång dusch, allt i lugn. Drack te och fixade mig. Fierce! Lägenheter och flytt är på tal, framtidsplaner snurrar. Pirrigt, spännande.


i know you've been burned but every fire is a lesson learned


never ever give up

Stenhårt spinningpass och styrketräning på det. Allt för att ta ut den sista energin. Vill ha en drömlös lycklig natt. Tystnad och lugn. Mamsi livade upp mig med lite nya prylar till rummet. Fint. Längtar till London, hittar inspiration. Snart så. Nu, dags för en kopp te. Behöver värme. Och skratt. Te och komedi, helt enkelt. That's my night.

more words

You get what you give so give good.

dimma

Javisst då har man för första (och förhoppningsvis sista) gången köpt ett ex av Slitz. Pinsamt pinsamt. Hoppas verkligen att den hjälper mitt arbete framåt. Dock blir det nog inte så mycket av det idag. Känns omotiverad, ofokuserad. Helt off. Senaste avsnittet av Desperate Housewives lockar mer. Så gör vi. Tunga tankar behöver skingras. En sväng till gymmet senare blir en hjälp på traven.

words


one day off

Morgon, ledighet. Dagen kommer fyllas av plugg, förhoppningsvis. Måste ta mig iväg och inhandla ett nr av SLITZ i syfte att användas till ett historiaarbete. Pinsamt? Något. Fortsätter rensa ut och lägga upp kläder för försäljning. Ta en titt!

this is ours, just ours


wonderwall

Vår, sol. Underbart! Heldag i skolan, dock bara tre lektioner. Stillsamt och lugnt. Tröttheten tog över. Mötte upp fina Fredrik för en fikapaus från omvärlden vilken fylldes av framtidsplaner, skratt och en del skvaller. Nu blir det plugg. Massor med plugg. Vill göra det snabbt. Överstöka. Övervinna stressen. Dagens invigning av en ny fin poncho får hålla mitt humör uppe.

tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen

Långlånglång dag. Träna, skola, jobba. Sent. Landade hemma runt halvtio tiden. Slutkörd och utpumpad. Förvirrad och frusen. Livar upp kvällen med 'the middle'. Galet, roligt, uppiggande. Känns dock forfarande som det är dags för sängen. Många bollar i luften. Det tar hårt, sliter. Min kropp är slut. Jag är slut. Måste få ro i kroppen. Varva ner. Släppa taget. Over and out.

jag visste ingenting

Se mig sa jag. Hör mig sa jag. Känn mig. Det måste ut för att hitta in, jag tror det svajar i min själ. Det måste ut för att hitta in. Du som reser mig, se mig, hör mig känn mig.

say goodbye to my heart tonight


this feeling, you know

En ganska ovärd dag helt enkelt. Tiden hade kunnat spenderas bättre på annat vis. Menmen kvällen är ung. Träning och plugg väntar. Slutkörd. Egentligen säger kroppen nej men jag säger ja. Pushar på, nu kör vi. Kanske inte borde, ångesten växer. Tvåhundra blås, tusen procent. That's how I do it. Längtar, längtar till stunden att krypa ner i sängen. Nybäddad, clean, rosendoft. Sömn och drömmar. Snart så.

pure seduction

Måndagmorgon, utsliten, mulet. Då var det dags igen, ny vecka, nya tag. Dagen består av två studiebesök, alltså ingen skola. Mjukstart. Längtar efter att träna, ta ut mig, ta i. Det är nog dags ikväll igen. Idag skickas en del sålda kläder iväg till sina nya ägare, missa inte bloppisen för guds skull! Fick ett par fina presenter i helgen, väldoftande, Victorias Secret. Tänk vad små saker gör mycket.

when i'm coming over sunday

Helgen har nått sitt slut, för den här gången. Mycket har hunnits med och känslorna flödat. Runnit över. Tankarna har äntligen hamnat på rätt spår. Eller? Den sena kvällen spenderas i tystnad. Jag, bröllopsfotografen och en kopp te. Känns skönt efter ett par dagar av fullt ös, jobb och mycket bilkörning. Måndagen kommer närmare och uppladdning inför veckan behövs. Fram till dess myser jag ut i fingerspetsarna. Lyxigt, behövligt.

awesomeness


i'm scared


feel me

Lukten av lördag, alkhol och dans. Lät krogen rinna av mig i en ångande dusch, kände ångesten komma jagandes. Nu börjas det igen. Gårdagen bjöd på mycket. Skratt och tårar, dans och sex, alkohol och svek. Men det var en fin kväll, bekymmer dansades bort i takt till dunkande musik. Frihet. Idag säger kroppen ifrån och ger oss den känslan vi förtjänar, eller inte. Dagen bjuder på jobb, ännu ett sätt att rymma och slippa. Det blir bra, till slut.

paint it black

Bilkörningen gick mer än bra. Det börjar närma sig! Hann stanna en stund hos farmor och fika lite. Hon är allt fin hon. Dagen går mot kväll och det är dags att tagga till. På med klackarna och upp med humöret. Har lite beslutsångest inför kvällens outfit, dags att bestämma sig nu. Passade på att måla naglarna. Svart i all ära. Fint, cleant. Något glatt bubblar i mig. Längtar efter kvällen, mina tjejer, ruset, lycka och skratt.

egotripp

Färdigtränad, nyduschad, inpackad, insmord, omhändertagen. Fräscht, nytt, sol, vår. Ledighet. Egoism. Tog en lång mysig morgon med frukost i sängen framför lipstick jungle och efter det en löprunda i det fina vädret. Kändes härligt, laddade med energi. Kom hem och egoboostade lite. Om en stund bär det iväg på en tur med bilen, övaövaöva, snart ligger kortet i min hand. Kvällen bjuder på utgång, skratt och dans. Hoppas jag. Fortsätter peta på mig själv så länge, fixa håret, allt. Gör mig vacker, tack!

once again, here we are


for the windows in paradise

Däckar efter träningen i fåtöljen, utpumpad, slut, avslagen. All kraft är som bortblåst. Orkar inte tänka, orkar inte andas. Bara titta, rakt fram. Ikväll blir en hemmakväll. Jag och mami, vi, bara vi. Hon är bra, och fin. Behöver en lång natts sömn, återhämtning och tröst. Vill inte känna ensamheten, den jagar mig. Stillhet, kärlek, omtanke. Ge mig.

with every heartbeat

Det luktar helg. Sitter och pillar på min websida, det blir fränt! Helgens äventyr diskuteras och planeras. Studenten närmar sig och jag fick idag mössan i min hand. Lycka. Våren rusar igenom mig och snart, snart kommer friheten. Idag är en bra dag. Gymmet och jag återförenas i eftermiddag efter ett dygn skilda åt. Fortsätter sälja kläder, känner mig som en riktig affärskvinna. Tight!


here I am


gleamy eyes

You're hopeless, you really are. But maybe that's why I love you, really damn much.

don't know when this chance might come again

Herregud idag har varit en helt galet effektiv dag! Började med att tvätta massor med kläder, påbörja och skriva klart engelskaarbetet. Efter det blev det lite fotografering till ett projekt på webdesignen och även av lite kläder, vilka jag la ut för försäljning. Därefter blev det en sväng till kungliga biblioteket för att få en del tidningar kopierade till ett annat skolarbete och sedan jobb med kassaträning, vilket för övrigt gick hur bra som helst! Kom hem och lagade världens godaste middag, städade köket och hade kvalitetstid med mami. Allt detta utan stress med hjärtat i halsgropen. Hur grym är man inte? Är själv förvånad över min effektivitet. Hade gärna tagit en sväng till gymmet nu på kvällen, men idag är en vilodag så gymmet får tyvärr utelämnas. För att växa behöver musklerna även vila ibland. Nu är det dags för lite lugn och ro, en varm dusch och mysbyxor på. Kanske lite tv tittande, om det är någonting bra på tv ikväll?

ut med gammalt in med nytt

Körde på riktigt hårt och blev klar med engelskauppgiften, duktig Olivia! Tog mig tid att rensa ut garderoben litegrann och hittade sjukt mycket kläder som jag helt glömt bort och knappt använt, har därför en liten bloppis som ni hittar här. Ta er en titt så kanske ni hittar någonting fint! Alldeles strax ska jag bege mig in mot stan för ytterligare skolarbete. Ha en fin dag!

Här är två smakprov på vad som finne med i bloppisen. Have a look!

hundratio procent

God morgon, idag bjussar skolan bara på självständigt arbete vilket betyder att jag är ledig. Skönt! Men ingen rast ingen ro för det, var uppe med tuppen imorse och satte igång med tusen grejer som måste fixas. Har precis fått i mig lite smarrig frukost och nu är det time att riva tag i engelskaarbetet. Senare bär det av till kungliga biblioteket för att hämta upp det som beställdes igår och direkt efter är det jobb som gäller. Ledigheten känns inte riktigt av här kan man säga. Menmen solen skiner utanför fönstret vilket alltid är uppiggande. Nu är det dags att vara duktig. P&K
Soyghurt med banan, mango och nötter. Smarrigt!

lilla flicka

Känns som idag är dagen för en dagens. Här har ni mig, på väg ut i strålkastarljuset. Självklart åkte bootsen på också och outfiten var fulländad.


for ever

Om en stund är det dags för ännu en sväng till gymmet. Det ger mig kraft, lyckorus, styrka. Skingrar tankarna. Får mig att släppa vardagen för att svettas och fokusera. Känns tight helt enkelt. Tänker aldrig skilja mig från denna plats.

bad luck

Bara för att dagen är solig, fin och jag är på bra humör måste någonting självklart förstöra allt. Idag tog det mig nästan en timme att komma hem från skolan, vilket annars tar runt tio minuter. Tack SL, nu är jag officiellt en SL hatare precis som alla andra. Wiho! Jaja är äntligen hemma och har fått använda mina nya boots idag och skinnjacka. Hur bra känns inte det liksom?! Med lite tur kanske en dagens dyker upp lite senare. Har ett historiaarbete att ta itu med så tänkte ta mig iväg till kungliga eller stadsbiblioteket lite senare. Pluggisen inom mig visar sig dagen till ära.

hela livet var ett disco


walk a mile in my shoes

Här får ni en liten titt på bootsen som anlände dagen till ära. Visst är de superfina?

something in between

Tillslut kikade solen fram och det blev solbrilleväder, härligt! Fick ett sms att mitt paket kommit till posten och passade nog kunde jag springa förbi där. Paketet innehöll bootsen som jag beställt och de är så himla fina. Bild kommer senare. Nu blir det te med lillebror och en sväng till gymmet, kan hända att lite plugg hinns med också, om det känns nödvändigt.

everything is everything


paradise

Börjar dagen med lite Bruce Springsteen, känns som en bra start. Har ett besök hos doktorn innan skolan så alldeles strax är det dags att ge sig iväg och blåsa igång den långa dagen. Min rumpa värker aningen efter gårdagens spinning men det känns ändå som att et sväng till gymmet är aktuellt ikväll också. Känns tight! Hade hoppats på att få använda mina Ray Bans idag men icke, var är solen?

i need your kiss


the day

Kände att idag var det dags, idag är dagen. Möt våren (?) mina converse!



it's an empty sky

Första arbetspasset är nu avklarat. Skönt! Uppstigning 05.10 gör en piggare än man tror, tydligen. Nästa pass blir på torsdag då det är kassaträning som gäller, tror det kommer gå bra eftersom jag redan har vanan inne sen tidigare. I eftermiddag ska jag redovisa mitt projektarbete, känns skönt att få det överstökat. Nu behövs bara en sista finslipning och en kopp te och om någon timme är det dags att bege sig mot skolan. Kanske drar på mig conversen dagen till ära?

waitin' on a sunny day

Kvällen har varit supermysig, det blev supergod hummer till middag och mys framför solsidan. Presenten som jag visade tidigare var ett riktigt bra köp och visade sig vara precis vad mamsen ville ha, hon var helnöjd med dagen vilket gör mig jätteglad. Någonting annat som också gör mig lite sådär glad är självklart shopping. Kände att ett par nya boots behövdes så klickade hem ett par superfina idag. Alltså borde de borde komma i slutet på veckan, håller tummarna för att de passar mig! Nu är det däremot dags att krypa ner i sängen, imorgon är det har work work som gäller. Kl.06.00 börjar den första arbetsdagen på mitt nya jobb. Känns pirrigt men bra. Nytt piggar alltid upp!

home sweet home

Äntligen hemma, typ det bästa på hela veckan hah. Känns som min kropp behöver lite rörese så nu blir det en löprunda (i våren?). Ikväll firas mamsen med restaurang, lite tårta och presenter. Mysigt!

happy b-day

Idag säger vi grattis till världens finaste mamma, hipp hipp hurra!

wakie wakie

Åh vad skönt det är att gå upp halv sju en söndagmorgon, verkligen. Inte. Men snart är vi på väg hemåt iallafall och det känns fint. Börjar dock tvivla på om jag har vaknat än, känns som min kropp sover. Kusinerna springer runt och sjunger fotbollsramsor för att hålla sig vakna haha. Nu återstår lite städning och frukost, sen är på vi g!

longing for lullabies

Åååh nu vill jag bara hemhemhem, det räcker med snöstorm och vinterkläder. Vi har packat ihop, fixat och städat så om några (många enligt mig) timmar är vi på väg. Är det ens värt att gå och lägga sig? Nja. Längtar hem till gymmet, min egen säng, mami och ja typ allt. Vill bara sätta igång med alltalltallt nu och köra järnet dom sista månaderna fram till allt är över. Let the show begin!

every word forward

We held each other tightly for a long time, our bodies clenched in an embrace that included elements of love, grief, tenderness, sex and struggle. How subtly we shifted emotions, found shadings, using the scantest movement of our arms, our loins, the slightest intake of breath, to reach agreement on our fear, to advance our competition, to assert our root desires against the chaos in our souls.

who's that chick?


here comes the spring

De varnar för allmänheten att gå utomhus och det blåser 30 sekundmeter, score! Känns tyvärr inte som det blir någon mer skidåkning den här veckan. Tråkigt! Sitter och drömmer mig bort litegrann och kom på att snart åker vi till london, jag och brudarna. 42 dagar kvar wiho! Resan har varit planerad ett bra tag och jag tor vi kommer ha så sjukt jävla kul. Eller vad säger ni tjejor? Känns som den här våren kommer bli helgrym, massor med kul kommer hända; tusen skivor, studenten, london, foo fighters, nytt jobb. Det går bra nu.

just another day

Ännu en dag med snöstorm och stängda liftar. Vad gör man liksom? Håller tummarna för att vädret blir bättre fram mot eftermiddagen, är sugen på lite skidåkning. Så länge blir det väl lite bokläsning, tittande i tidningar och allmänt chillande. Fast det behövs ju också, men är man i fjällen så är man.
så här fint hade vi det igår

there goes my hero

Åhåhååh vet ni?! För typ en minut sen bokade vi, jag och Sebastian, biljetter till Foo Fighters på stadion den 22 juni. Herregud det kommer bli helt himla galet, längtar som tusan redan!

thank god it's friday


i'll give you more than flowers

Har legat i sängen ett tag och slumrat, är helt slut. Det där med att fjälluften gör en trött verkar stämma. Jaja, hade lite Christian Walz i bakgrunden så det blev en riktigt mysig stund. Tankarna virvlade åt alla håll och insåg att jag faktiskt har lite hemlängtan, menmen på söndag är det äntligen dags att ge sig hem mot stockholm igen. Bjussar på en skön låt såhär på fredagskvällen. PUSS

våffelfredag

smarrigt!

hot chocolate

Idag blev det en skoterturt, klarblå himmel och ett par nya fräknar på nosen. En norrlandsvän hängde med och tog oss till helt sjukt fina ställen uppe på fjället. Underbart var det! Men vinden vänder snabbt och senare möttes vi av blåst och snö, så vi stannade och fikade i en liten stuga mitt på fjället. Mys!

it's the small things that matters

Idag var jag gullig och lagade middag till alla i stugan, mycket uppskattat! Det blev pasta och tonfisksås med vitlök och basilika, supersmarrigt. Dock var min lillebror en mes och vågade inte ta mer än en liten sked sås, fy skäms Morgan! En av mina kusiner, Felix 13 år försökte sig på att lära lillkusin Edvin 5 år sten sax påse. Efter ett par omgångar frågar Edvin: Felix, kan jag få vinna nu? Haha, vi alla fick oss ett gott skratt. Eftersom vi bara har dom sköna kanalerna 1, 2 och 4 sitter vi nu däckade framför sveriges värsta bilförare, herregud det är hemskt. Känns om min tv kommer bli mer uppskattad än någonsin när jag kommer hem!

i'm done

Yesyesyesyes! Äntligen är jag klar med plugget för den här veckan, hade två inlämningsuppgifter och en muntlig presentation att förbereda. Allt är klart och jag kan nu ta semester resten av veckan. Snöstormen fortsätter ute så tänkte ta en kopp te nu innan det är dags att kila iväg till gymmet nere på hotellet.


all eyes on me


let's get it over with

Usch! Natten fylldes av hemska mardrömmar och ett vaknande i panik vid fyratiden. Drömmarna ville inte försvinna ur mitt huvud och det var svårt att somna om. Slängde ett öga på luren som såklart var fylld av fyllesamtal. Jaja. Ute är det blåst, snö och endast stängda liftar. Ännu en dag med plugg, fast det behövs. Tänkte försöka dra med pappa till gymmet lite senare, far-dotter tid. Dyrbart!

what if you could wish me away

dina spegelblanka ögon tittade sorgset på mig. svek. jag svek dig. känslan bränner än bakom ögonlocken. rummet fylldes av tystnad och orden lyste med sin frånvaro. din blick brände min själ. nu vet jag, nu vet jag vem du är.

vacation, vacation

Trots lov och ledighet har jag en del skola som måste göras, därför ägnades morgonen och förmiddagen åt en del plugg. Eftermiddagen har spenderats i stekande sol och superhärliga backar. Blev en del åkning med småkussarna också, de är så söta med sina små skidor. Efter det blev det en tur med skidor på platt mark och lite styrketräning med papsen. Han körde musten ur mig, precis som lovat. Har bastat, duschat och dragit på myskläderna. Resten av kvällen är det bara myspys som gäller. Känns på något sätt skönt att vara här uppe, slippa utgång ikväll och en redig bakfylla imorgon. Vila och må bra behövs (kommer dock kompensera nästa helg hehe). Men till er andra, slå klackarna i taket och dance your asses off!

what if

Även idag sken solen vilket också betydde massor av härlig åkning. Vi körde mest puckel och offpist vilket även ledde till ett par sköna vurpor, men det får man väl räkna med. Kändes härligt att gå in för stunden, köra järnet och ramla i snön. Man måste ju ramla för att kunna ställa sig upp igen. Fast just nu känns det som att jag bara ligger kvar, platt på marken. Kom och lyft upp mig, någon? Det är mycket tankar som snurrar runt, allt kommer väl över en när man varvar ner. Blir förvirrad, kan inte sätta ord på känslorna. What to do? Känns iallafall som det blir en tidig kväll ikväll, jag och mitt lilla rum. Trots lite rädsla för mörkret är det skönt att jag fick ett eget rum. Ibland behövs lite ensamhet trots att jag egentligen inte alls tycker om det. Lugn och ro helt enkelt.

when i find you i'll find me

det är en känsla som du lämnar när du vänder bort din blick, berätta hur du gör. berätta vad det är den där linjen i din hand, berätta vad det är så jag förstår hur jag ska nå dig, berätta vad det är. berätta hur du gör och jag ska utstå allt den ensamhet som följer när du går, om du berättar hur du gör.


det är visst någon som är tillbaka


RSS 2.0