what if


feeling lucky

Nu känns det bra. Att äntligen få spendera tid på gymmet igen efter dessa veckor av feber och hosta. Trots att jag bara fått två ynka timmars sömn och kalasat natten lång blev det ett träningspass igårkväll. Och vilket pass, rygg och mage för hela slanten. Från någonstans som ingen vet var kom energi, styrkepasset gick över förväntan och jag kände mig helnöjd. Ett par timmars välbehövlig sömn senare var det dags att kliva upp och ännu en gång dra på träningskläderna. Spnningpasset 06.45 gjorde susen, endorfinerna flödar och förhoppningsvis håller detta mig pigg och koncentrerad dagen lång. Hard work work!


through all the maybes and ifs

Fruset och slitet. Tröttdag, segdag. Det kostar att ligga på topp helt enkelt. Försökte få arbetandet framför datorn och likaså dagen att gå framåt med lite musik i öronen. Fastnade på Marit Larsen, åh så fina ord. Vackert.


we don't waste no precious time

Vilket kalas det blev tillslut. Hela gårdagen gick åt till förberedelser inför den stora kvällen, som med dunder och brak bjöd på Felix Herngren och Aschberg, fantastisk mat och dryck och en stämning som aldrig förr. Roxette kom på besök och gav oss en konsert utan dess like som hade kunnat få taket på Oscarsteatern att lyfta. Jag tog på mig uppdraget som bartender på efterfesten vilket visade sig vara helbra, dricka delades ut till höger och vänster, nya människor överallt och ja vad ska man säga. Partajet blev en succé. Mindre bra var det kanske att inte ringa en taxi förrän fyra på morgonkvisten och i soluppgången med alkoholen fortfarande rusande i kroppen ta sig tillbaka in för dagens jobb. Som man bäddar får man ligga. Kan inte påstå att arbetstempot är högt en dag som denna eller att alla mår som de borde. Men det var det värt. Längtar dock hem till duntäcket och hoppas att denna tisdag går fortfortfort.







satisfaction

Det är bra nu. Har äntligen efter flera veckor beordrad stillasittning fått besöka gymmet. Home sweet home. Körde igenom hela kroppen för att känna på lite. Åh så bra det kändes! Resten av dagen gick åt till lunch med bästabästa Louisen och födelsedagsmiddag hos morbror. Snart är det ny vecka nya tag vilket startas med en brakfest då jobbet firar sitt 30-års jubiléum med pompa och ståt. Måste säga att jag är måttligt sugen på partaj men det blir nog bra alla gånger. Söndagen lider mot sitt slut och det är time för sista fixerierna inför morgondagen och hopp i säng. Sweet dreams!





puppy love


take it easy, girl

Lyckad lördag. Bion (Tintin) gjorde oss alla nöjda och vi fortsatte för en mysig middag på Jensens. Helgott, helmysigt. Mätta och belåtna tog vi oss hemåt och kvällen fortsatte lugnt. Håller mig i skinnet riktigt duktigt den här gången! Åkte iväg och handlade lite nyttigheter som i veckan ska få agera lunch och sedan blev det valpgos för hela slanten. Åh mitt lilla hjärta! Sängen lockar och alldeles strax är det sovtime. Imorgon blir första träningspasset på ett par veckor. ÄNTLIGEN! Som jag längtat, kan knappt bärga mig!





med solen i ögonen

Good morning sunshine! Gårdagen spenderades hemma med vår gose Vincent som snabbt gjorde sig hemmastadd. Var även den storasystern man alltid borde vara och agerde nattaxi till lillebror. Efter att ha sovit ut imorse startades dagen med en morgonpromenad i solen. Helt fantastiskt! Satte din spellista på play, och det värmde mig hela vägen. Landade återigen hemma och gjorde mig en superfrukost. Allt i min takt, just the way I like it. Hostan är nästan bortblåst och jag ångrar inte en sekund att jag hållit mig inne de senaste helgerna. Nu väntar bio med papsen och lillebror, en försenad fars dag present. Men, bättre sent än aldrig. Det är hög tid att hoppa in i duschen, fixa och trixa. A woman got to do what a woman got to do. Kisses!





nio och trettio

Fredag och lön. Det går bra nu helt enkelt. Gårdagen bjöd på ceasarsallad och opera med lilla farmor. En speciell upplevelse och ovanligt slut på veckan. Ser idag fram emot en inte alltför lång arbetsdag, vill dock helst gå hem nununu. I eftermiddag får vi nämligen tillökning i familjen, vår lilla valp Vincent ska hämtas hem. Åh som jag längtat! Lille skrutt, måste vara något av det sötaste. Helgen är välkommen, längtar efter sovmorgon och ledighet. Fullbokat som vanligt. Att inte ha några planer passar mig inte. Fullt ös, allt eller inget. That's what I need.


där svart blir vitt

Hon kommer från ställen där tiden har slutat passera, där morgonen sjunker i havet och skymningen gryr. Hon får dig att lova vad du lovat att aldrig riskera. Hon är överallt där du stannar och dit du flyr. Hon är eldfast och stark, hon är sårbar och öm. Hon kommer från främmande vidder, hon stannar hos dig som en dröm. Hon vänder sig om när du vunnit och solar i glansen och hon äger styrkan du alltid trodde var din. När tystnaden dånar som oljud och stramar kring halsen, när rimfrosten glittrar då står hon vid dörren och vill in och hon kommer från främmande vidder, där stormen är lä och lä storm, där svart är vitt, där mitt är ditt, där det tydliga mist sin form, där ingenting blir allt, där svaret är frågan, där gnistan är lågan och dygd är detsamma som skuld. Hon gör silver av damm, hon gör honung av salt. Hon kommer från ställen, där de starkaste spjärn bara slinter. Hon vandrar längs krokiga vägar, hon själv trampat opp. Hon är orörd av lagar och regler, av sommar och vinter. Hon ler emot dig, just innan solen går upp. Du vill ta henne med, hon ska se vad du kan, men hon kommer från främmande vidder, dit du reser men aldrig når fram.

up up and away

Börjar denna dag med Hoffmaestro i öronen och en kopp te. Känner mig seg och svag. Men det är okej, ibland. Gårdagen bjöd på bio och middag. Så mycket som förhandsvisning av Simon och ekarna, djup och rörande. Kan rekommenderas! Vidare tog kvällen oss till Vapiano för en enkel middag, vilket resulterade i sen hemkomst och därav dagens trötthet. But it's a new day, upp med mungiporna och dagen blir vad du gör den till. Puss!


cause that truth hurts, and those lies heal


lonely road

Grått, ruskigt och kallt. En sån där dag när allt känns meningslöst, inte direkt min dag helt enkelt. Att stanna kvar i sängen dagen lång lockade oerhört mycket mer än att sätta sig på en trött buss till jobbet. Julstämningen på kontoret gör iallafall saken aningen bättre. Ny vecka nya möjligheter! För tillfället känns det dock som att min hjärna ligger kvar hemma i sängen och mitt hjärta är någonstans där det inte borde vara. Samma visa varje gång. Lär dig flicka lilla! Gör om, gör rätt.


all I am

Helt enkelt perfekt söndag. Ett par timmars fika och tjejsnack så det räcker och blir över. Me like! Kunde inte hålla mig ifrån klädbutikerna och dess godsaker, as usual. En underbar silvertröja fick bli mitt hemsläp. Åh så fin han är. Tog initiativet och lagade söndagsmiddag till familjen; vitlöksköttbullar och citronwok med basilika- och vitlökssås, allt hemmagjort. Mer än nöjd, känner mig som en mästerkock. Nu blir det lite småfix inför morgondagen, såsom val av outfit och så vidare. Så här mitt i höstrusket passar filmmys mer än bra, dock saknas någon. Men längtans trådar snärjer oss som vill mer.

mysfaktor

Sista helgdagen, mysdag. Känner mest av allt för att gosa in mig i soffan med en kopp te och kärleksfilm, later. Alldeles strax är det time att bege sig mot Täby för en söndagsfika med min fina Mimmi. Mycket behövligt, känner att det finns en del som jag bara måstemåste dela med mig av innan jag spricker. I love secrets!



oh saturday

Lördagssyssla, en tripp till Ikea med mister Richard. Ytterst trevligt, vi bjöds på köttbullar och doftljus. En spegel som länge suktats efter fick äran att följa med hem, och som vanligt fick lite annat smått och gott också plats i den gula påsen. Idag firar vi Anders födelsedag vilket betyder att middagsgäster väntar. Kvällen är planerad att bli lugn och stillsam med film och mys, vitaminboost och kurering. Men benen kryper dock av dansnerver och om kvällen förblir så lugn som önskat återstår att se.


let it all go, and the world is yours


we were born to run

Trots att den här veckan inte har bestått av mer än tre arbetsdagar säger jag thank god it's friday. Idag är humöret på topp efter en lång natts sömn. Med tanke på att det både var minusgrader och frost när det var dags att bege sig mot jobbet imorse kände jag att det var mer än okej att köra lite casual friday och dra på uggsen. Mysfaktor! Vad finns att säga om helgen? Ja det blir en lugn sådan, nu ska den förbannade hostan försvinna!


bruce springsteen might cheer me up

Slut, bitter, trött på allt. Usch sån vill jag inte vara men det är så livet känns, för stunden iallafall. Svängde på stan i kylan en stund efter jobbet vilket inte var någon mirakelkur för min hosta direkt, men däremot fick en finfin vinterjacka följa med hem. Att komma hem till värmen och en kopp te var skönare än någonsin. Ladda om, ladda upp. Det dåliga humöret ska bortbortbort. Imorgon är det fredag, helg och massor med trevligheter väntar. Lika bra att låta Bruce Springsteen vråla ur högtalarna en stund, han fyller mig med lycka!

back to business

Ännu en tidig morgon på jobbet, känns fint att komma tillbaka till rutinerna igen efter två veckors filmtittande och alvedonknaprande. I eftermiddag väntar lite välförtjänt shopping. Alltid något att se fram emot nu när träningen (motvilligt) måste ligga på hyllan. Torsdag är alltid torsdag för imorgon är det fredag. Make the day go fast!



mysig utsikt från kontoret, hello sthlm

boy, you're doing it well

So I let go, ignoring the lights that mark out the road. And I wanted to meet the one, the one with the healthy glow. So I let go. You made me let go. I think I just needed a rush, nothing could stop me speeding. Or missing that bend in the road.

you're on repeat

 

 


early mornin'

Onsdag morgon och första jobbdagen den här veckan, för min del. Sitter nu och trängs på bussen med alla andra, lyckades till och med komma iväg ett par (läs tio) minuter tidigare än tänkt. Cred till mig! Mössa och vantar fick vara med idag, och tur det för ute glittrade frosten. Hej vinter!

 


swim good

Sista dagen hemma, nu är jag less! Efter två veckor av feber och hosta förbereder jag mig nu för en ny dag på jobbet. Känns nästan som att starta om på nytt, men det blir fint. Har, trots hejdlös hosta, både hunnit tvätta och städa idag. Bästa S svängde förbi ett par timmar för lite proteinbarsbakning och skratt. Sitter nu placerad framför tvn, där jag tänker hålla mig resten av kvällen. I'm exhausted.


slänger in ett par bilder från helgens hälsomässa

v is for vincent

Om knappt två veckor flyttar den här lilla krabaten hem till oss. Hur mysigt kan det bli? Välkommen hem, Vincent.



mega

Superfrukost, superhumör. Febern har äntligen gett med sig, åh vad bra det känns. Nu styr vi stegen mot hälsomässan!


set fire to the rain

Ännu en dag med feber och hosta. Började morgonen med ett besök hos farbror doktorn där det konstaterades att jag både har influensan och lunginflammation. Det kändes ju, kul. Massor med piller och vila för min del. Börjar ledsna, kroppen blir rastlös. Jag vill ut och springa i höstsolen! Men lucky me som har så fina vänner som hälsar på och piggar upp. För tillfället är Adele mitt sällskap, mina öron njuter.

hotter than ever

Dag nummer fem i rad med skyhög feber och tvn som enda sällskap. Inte alltför roande. Kallt blir varmt, kläder av kläder på. Som plåster på såren kom mamsen hem med senaste numret av ELLE och min fina vän S svängde förbi på lite soppa och en film. Alltid något! Träningsabstinensen slukar mig snart, räddar mig med att hämta inspiration hos mister Dolph, som S så snällt lånade ut. Om jag blir sugen på ett svettigt träningspass! Menmen, bäst att hålla sig i skinnet och stanna kvar i sängen ett tag till. Nu, ännu en romantisk komedi. It makes me happy!

i dare you, to let me be yours


love me none

Glass till middag och en heldags filmtittande. Det är sånt man faktiskt får göra när man är sjuk. Självklart eftersom att gårdagen var helbra måste någonting komma och dra ner humöret i botten. Vaknade morgonen till ära kokhet med feber och knappt kapabel till att röra en kroppsdel. Attans! Jag som hade en fullspäckad helg framför mig, men nono så kul skulle vi inte ha det. Jaja det är bara gilla läget och vara glad för att fina vänner piggar upp. Nu, mer te och two and a half men.

watch the throne

Första morgonen på länge som jag känner mig riktigt pigg. Trots gråtrist väder och dimma över hustaken kändes det riktigt fint att styra stegen mot jobbet. Måste varit gårdagens myskväll med bästa bästis som piggade upp. Idag väntar en inte alltför tung arbetsdag, lunchdejt med mister R och en svängom på gymmet ikväll. Awesome! Tänkte nu fortsätta mitt frukostmysande på kontoret. Have a great day dudes!


RSS 2.0