mösspåtagning i all ära


i picture you in the sun

Gårdagens eftermiddag, shopping och glass i solen. Underbart, sommar. En ljus kavaj och ett par vita shorts fick följa med hem. Efterlängat! Herregud, pengarna bara flyger iväg. Idag är det sovmorgon som gäller. Tänkte slå mig ner i solen en stund. Värma upp inför mösspåtagningen. Känns fint. Nu är det nära.

hard work work

Fick ett trevligt mejl igår. Score!

i like to be surrounded by splendid things

Fullt ös medvetslös! Tog ut nattens ihopsamlade krafter under ett styrkepass på morgonkvisten. Sedan bar det iväg till frisören, nyfixad och fräsch i håret. Landade just hemma för lite lunch innan turnén går vidare in till stan för två möten. Efter det väntar en eftermiddagsdejt i solen med en söt pojke, och förhopningsvis få lite nyttigt gjort. Sist på schemat står övningskörning. All in. Belönas med mösspåtagning imorgon. Ser fram emot det! Pirret i magen, inte långt kvar nu.

tystnad

Saknaden svider och gör ont. Tårarna bränner ögonen varma, tyst. Att man bara kan sakna någon så mycket. Närheten som aldrig kommer kännas av igen. Ständigt återkommande i drömmarna. Min älskade farbror, fina du. Ofattbart. Tiden läker inga sår. Inga.

taffy go lucky

Mysigt telefonprat ledde mig in i drömvärlden. Sov tungt och vaknade imorse utvilad och glad. Hoppade i en mysig munkjacka och smetade på mig bubbelgumläppglans från Victorias Secret. Även idag blir en kort dag, kanske resulterar i att jag hinner med sådant som måste göras. Studentinbjudningar kanske. Dags att ta sig i kragen. Puss

störst bäst och vackrast

Idag, en skön dag. Körde ett tungt styrkepass och hann till och med sola någon timme innan skolan. Ett prov och en redovisning senare styrde jag stegen mot jobbet för ett snabbt möte. Eftermiddagen slutade i en shoppingrunda med min kära. Om ändå alla dagar var så bra. Hann med en sväng övningskörande och filosoferande med papsen också, kändes fint. Lite kvalitetstid. Känner mig som superwoman ännu en gång. Dagens i-landsproblem, det blir svårare att leva med långa naglar. Ska man vara fin får man lida pin. Är supernöjd iallafall! Kroppen känns dock trött och sliten efter helgen, sängen är nog ett bra alternativ. Puss

one month to go


move on up

Söndagkvällen, 40 kronorskvällen. Galen, underbar, störtskön. Som alltid konsumerade de flesta aningen för mycket alkohol, skrattade oavbrutet, hånglade massor och dansade som idioter. Det är så vi gillar det. Dagen spenderades i solen, mysig frukost med kvällens hemsläp, skämt åsido. Han är min finaste! Mot eftermiddagen blev det dags för lite ompyssling, jag och Carolina fick naglarna fixade. Superfint! Tröttheten slog till och kvällen fördrevs med en långpromenad och gos framför tvn. Alltid uppskattat. Imorgon är det dags för lite skola igen, börjar med ett skönt prov. Alltså betyder det sänggång. Puss och godnatt

bonkers

Hann med en löprunda i solen imorse, sedan bestod dagen av jobb jobb jobb. Hade mycket hellre spenderat dagen ute i solen. Tröstar mig med att det var gårdagens sysselsättning, och förhoppningsvis morgondagens. Ikväll är det utgång som gället. Förandet står Sofia för, om någon timme är det dags att tralla dit vilket också betyder att det nu är hög tid för iordningsfixande och påklädning. Kvällen blirvad man gör den till och jag ska ha en grym kväll!

you got to get yourself together

Som ett slag i magen, hårt. Orden tog luften ur mig. Men är det kärlek? Så mycket tankar. Alla känslor sköljer över. Samtidigt. In eller ut, vet snart inte vad. Om man ändå kunde strunta i allt. Inte tänka bara göra. Låta allt falla på sin plats. Om dina ord inte vägde så tungt. Inte spelade någon roll. Alltid får det mig att tänka om. Gör om gör rätt. Eller?

en liten bit bara


just can't get enough

Underbart mysig kväll hos Rebecka igår. Fint vin, god mat och bästa sällskapet. Den tackar vi för!


ain't love the sweetest thing

Började denna dag med plugg i solen. Kunde inte motstå en powerwalk i det fina vilket fick bli min belöning. Samlade på mig ett par nya fräknar i farten. Gårdagens kväll var lugn och skön. Tankarna svävade fritt och garderoben rensades ut på allt gammalt. In med nytt! Ikväll bjuder Rebecka på påskmiddag, ser fram emot en mysig kväll med tjejorna. Fram till dess är det jobb som gäller. Puss

we can dance until we die

Back to normal. Sent igårkväll landade vi hemma i Stockholm igen. London har varit helt underbart. Shopping i mängder, utgångar och goda middagar blandat med stekande sol och lunch i gräset. Fika på Starbucks och tjejsnack om kvällarna. Fint sällskap, fin resa. Längar redan tillbaka. Bildregn kommer senare. Min fina plockade upp mig på flygplatsen och idag har vi haft det fint ute i solen. Eftermiddagen bjöd på jobb och nu är det me, myself and I som gäller. Omtanke. Tänkte pyssla lite i mitt rum, packa upp väskan och alla fina saker som inhandlats. Njuta. Bara vara. Känns dock lite tomt utan mina flickor, dock ses vi återigen imorgon över en påskmiddag. Fierce!
gårdagens lunch, i solen, i gräset, i London

hellogoodbye

Packar ner shorts och ballerinaskor. Laddar ner Foo Fighters nya album, fyller iphonen med fin musik. Promenerar ute i solen. Packar ner det sista. Dubbelkollar. Nu, nu åker vi. Snart är vi där, så efterlängtat. Magen fylls av pirr och förväntan. London baby!



om tiden vill ifatt

Åh kan knappt vänta. Om ett par timmar beger vi oss av mot London. Där väntar massor med shopping och en del partaj. Helt underbart. Hoppas på sol och varmt väder. Gårdagen bjöd på ett sen jobbpass. Kvällen avslutades med filmmys och fint sällskap. Skönt avslut på en lång vecka. Mamsen for runt och påskpyntade, även mitt rum fick sig en svängom. Diskuterar omstrukturering på riktigt av mitt rum, spännande. En morgonpromenad för att tänka på saken skulle sitta fint.

en speciell dag

Idag säger vi grattis till mitt hjärta, fina fina Emilia. Massor med kärlek!


olivia

Överraskades på morgonkvisten, hade visst namnsdag idag. Tack fina mamsi!




slit och släp

Blä. Oskön dag på jobbet helt enkelt. Landar hemma nerdränkt i öl, skuren och bränd. Fantastiskt. Ligger nu utslagen och nyduschad. Snart dags att krypa ner. Imorgon är en ny dag vilket innebär nya tag. Även under morgondagen väntar jobb, sen är det helg, ledighet och lov. Can't wait. Magen fylls av pirr. Bjuder er på en mysig liten snutt, nattis.

somewhere else

En lång natts sömn och sovmorgon. Behövdes mer än någonting annat. Som vanligt är det fullt upp, de kommande dagarna bjuder på jobb och skola. I övermorgon beger vi oss av mot London! Schemat är fullspeckat, morgonen spenderas alltså åt packning. Kläder överallt och outfits provas ut. Härligt. Lite beslutsångest smyger fram. Vad och varför? Längtar mer än någonsin!



every second, every moment

En promenad på stan i det ruggiga vädret slutade i en fika. Varmt att dricka och tjejsnack. Förhoppningar och förväntningar. Framtidsplaner. Mina tjejer, så så bra!

get focused

Strax efter att klockan slagit sju hoppade jag på cykeln och åkte iväg mot gymmet i duggregnet. Möttes av U2's låt Beautiful day, vilket gjorde min dag. Träningen? Kan inte bli bättre. Svettigt och tungt, that's how I like it. Hello beach 2011, eller något. Nu väntar skola och senare en sväng in till stan. Fix och trix inför London. Känner mig som superwoman. Och vet ni? Det känns jävligt bra!

du blir så ensam när du drömmer grandiost

Mysig morgon. Startade dagen med gårdagens big brother, god frukost och te. Ingen stress, inga måsten. En sväng med vovven piggade upp och väckte mig fullt ut. Lilla skruttan, hon börjar bli gammal och grå nu. Tid att tänka på bara mig och ingen annan, sådant man borde unna sig oftare. Dock smyger sig någon annan in i mina tankar, ständigt. Ibland är det svårt. Svårt att släppa och bara gå.

det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart

Det är visst någon som är tillbaka. Långt borta blir nära. Efterlängtat. Ett långt pass på gymmet gjorde kroppen utmattad. Energin är slut och tröttheten tar över. Känns lägligt att krypa ner under täcket. Dagen har varit lång. Förhoppningsvis fylls denna natt av lugn. En hel natts sömn skulle vara fint. Någonting är ovanligt. Någonstans där inne spritter en känsla, glatt och lyckligt. Och med dom orden säger vi god natt.

and tonight I thank the stars

snart är vi där.

bara du

Måndagmorgon, ny vecka påbörjad med en hemsk natt. Otäcka drömmar och oroligheter. Känslan sitter kvar. Dags för nya tag. Placera känslor och tankar där de ska vara. All in. Från klarhet till klarhet. Veckan bjuder på inte allförmycket skola, en del jobb och annat småfix. London och frihet närmar sig, fabulöst. Dra på smilbanden och upp med humöret, ta dagen som den kommer.

det finns dom som stannar tiden, det är inte bara attityd


sunday morning

Lördagskvällen bjöd på finbesök av Emilia. Prat i mängder och film. Behövdes, känns fint att låta allt rinna ut ibland. Efter långt nattligt telefonsamtal med en vän var det dags att somna i gryningen. Många känslor blev klarare av kloka ord. Men som man bäddar får man ligga, ögonen känns idag trötta och jag förbereder mig för en heldags jobb. Jaja vila kan man göra senare.

lördagslyx

Lördag, lugnet känns i luften. Förkylningen ligger som ett lock över mig. Försvinn. Fick en riktig lyxfrukost, smarrigt. Energin flödade vilket fick mig att plugga lite på morgonkvisten. Efter en stunds pluggande och hundra procent fokus blev en engelskauppsats klar. Kändes ambitiöst och lättande. Resten av dagen bjuder på bilkörning och jobb. Alltid fullt upp. Trots ständigt fläng hit och dit har jag fått tid att tänka, insett saker och ting. Längtar efter och saknar. Kom.

soon, very soon


klockan är nio

Slog upp ögonen 06.15 utvilad och redo för världen. Det lönar sig att hoppa i säng tidigt. Klev på cykeln och tog mig iväg till gymmet, ett stenhårt styrkepass blev det. Det kändes bra, i hela kroppen. Idag är en bra dag, känns piggt och fräscht. Njuter av supergod frukost. Strax dags att välja dagens outfit och kila iväg till skolan. Tar tillvara på denna lyckliga stund.

i can't find the words to say

Ibland blir livet inte alltid som man tänkt sig. Ta hand om, var nära. Gör om gör rätt. Omstrukturera. Minns och le. Mami och jag tog en åktur, köpte lite nytt till mitt fina rum. Silvrigt, vackert. Doften av nytt sprider sig. Fick ett samtal, långt bortifrån. Lättnad, trygghet. Längtan finns där, kryper fram. Helgen närmar sig. Ledighet och lugn. Firar iklädd pyjamas med big brother och rykande hett te.

better than love

Äntligen! Vaknade tidigt imorse, kroppen kändes piggare. En sväng till gymmet, givet. En självklarhet. Helt underbart. Tog till och med cykeln dit, nu är det vår. Ett par timmars skola och ett skrämmande kemiprov väntar. I can do it!

quitters never win

Snart är vi där. Ryser i hela kroppen. Nu är det bara 50 dagar kvar. Frihet. Efter tolv år av skola dag ut och dag in, är vi äntligen där. Framme. Lycka!



anyhow

Cause if you think love will come towards you like a warm summerbreeze you got your head among the clouds and you will never be free you´ll spend many nights alone i know 
If you don´t feel the way I do it don´t matter cause, I´ll never know how you feel but if you do then sure I´d be flattered in my mind it´s all different anyhow


once more

Samma visa varje gång. Vaknar även idag tung i huvudet och ont i kroppen. Stannar hemma, i sängen. Avslagen och utslagen. Har en del plugg att ta itu med. Nej tack. Myser framför en film istället, laddar upp inför eftermiddagen. Viktigt prov, bäst att pallra sig iväg till skolan. En snabbis. Med tanke på det trista gråa utanför fönstret gör det inte så mycket. Stannar här till solen tittar fram. Så säger vi.

love letters

Små saker som piggar upp i det grå. Mamsen överraskade med sushi till middag. Mums. Fick kärleksvrev från någon långt borta. Det värmde. Fick mig på andra tankar. Ett leende på läpparna. Hämtar inspiration. Säljer kläder. Suktar efter nytt. Dricker mig full på c-vitamin i desperat längtan efter att bli frisk. Ikväll, favoriten. Desperate Housewives. En kopp te och säga godnatt tidigt. Bacillerna ska ut ut ut.



winners never quit

Skulle behöva bada i vitaminer. Förkylningen tar kål på mig. Orkar inget, vill inget. Skulle passa fint att bara ligga platt. Mitt i allt detta besöker rastlösheten mig. Vad gör man? Viktigheter skjuts fram. Velig som alltid kan ingenting bestämmas. Dividerar fram och tillbaka. Snurrigt. Svårt att förstå. Förstår mig inte. En längtan, efter något. Minnen från dåtiden återkommer. Vill bort, planerar. Framtiden. Suddigt, ljust, klart.

din skönhet inspirerar till en lögn



heavy

Måndagmorgon i all ära. Väcks av en ringande telefon, med en dunderförkylning. Lägligt. Huvudet är tungt och benen är knappt kapabla till att stå på. Nu är det jag som bäddar ner mig. Slår på gårdagens big brother avsnitt. Tillåter mig själv att vara sjuk och ligga still. För en gångs skull. Dricker te, blir varm, kurerar mig. Jag bara jag.

kanel

Bullbak och film. Så spenderades söndagskvällen, in på sena natten. Nästan som skratt på beställning. Doften av nybakat ligger fotfarande kvar i luften. Doften av du ligger kvar i rummet. I rymden finns inga känslor, hur åker man dit?

call me

Sista jobbdagen för den här veckan avklarad. Lätt och snabbt. Ibland är det kul, riktigt kul. Fick ett litet kärleksbrev häromdagen, skönt raggningsknep!

det skälvde när du rörde vid mig


loose in the sky

Lång dag på jobbet. Avslutade med en skön kväll, endast vi tjejer. Jag och mina fina. God middag, skratt och skvaller. Längtan till London. Tissel och tassel, hemligheter och pojkar. Det är vi det. Behövs mer än man tror. Ibland, lyser män bättre med sin frånvaro. Ibland, räcker det med att ha dem som samtalsämne. Dock inte alltid. Att klara sig utan är svårt. Varför ens försöka? Rasslar hem nykter, känns för ovanlighetens skull bra. Läget är under kontroll, just nu. Fint. God natt
efterrätt tillagad av hosten själv, den satt fint

tjugotre och trettio

Plugga på en fredag. Trodde aldrig det skulle hända mig. Ikväll blev första och sista gången. Förhoppningsvis. Morgondagen är lika med jobbjobbjobb. Fick ett par extratimmar. Klirr i kassan. Nu, en kopp te och sova. Efterlängtat. Dagens höjdpunkt. Hoppas på en lång natts sömn utan drömmar. Uppladdning, energi. Natti natti!

grått

Även denna fredag urartar i jobb, likaså resten av helgen. Känns aningen trött och segt, men skönt ändå. Längtar redan till sängen, känns som en sovmorgon sitter fint imorgon. Fick en del skola och inlämingar överstökat idag. Lättnad, dock bjuder helgen på en del plugg. Kämpa på, snart är det över. Inveg ett av veckans inköp idag, fint. Skönt. Piggade upp en grå dag som denna, eller matchade kanske är rätta ordet.

two weeks left, london baby


RSS 2.0